CHP'li Faik Öztrak'tan Erdoğan'a şehir hastanesi tepkisi!

CHP'li Faik Öztrak'tan Erdoğan'a şehir hastanesi tepkisi!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın şehir hastanesiyle ilgili açıklamalarına tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen 100.000 Sosyal Konut Tanıtım Toplantısı'nda yaptığı açıklamalarda Şehir Hastaneleriyle ilgili “İkide bir çıkmış zarar ediyor diyor. Evet; böyle bir şey yok da, insanımızın sağlığı noktasında gerekirse zarar da ederiz. Var mı başka diyeceğin?” dedi.

CHP’li Faik Öztrak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla şehir hastanelerinin millete hizmet ederek değil yandaşa hizmet ettiği için kamu zararına neden olduğunu belirtti. Öztrak, şehir hastanelerine yıllar içinde bütçeden aktarılacak tahmini para tablosunu da paylaştı..

Paylaşımında, "Şehir Hastanelerinde millete hizmet edildiği için değil, yapılan sözleşmelerle yandaşlar zengin edildiği için kamu zararı var. Ağzından "beş koyunu" düşürmeyenler devlet yönetmeyi "beş müteahhidi zengin etmek" olarak bilince olan milletimizin geleceğine ve vergilerine oluyor" ifadelerini kullandı.


 

faik.JPG