Muharrem İnce canlı yayını terk etti: Spikerler dondu kaldı

Muharrem İnce canlı yayını terk etti: Spikerler dondu kaldı
Cumhuriyet Halk Partisi eski milletvekili Muharrem İnce, Haber Global'de katıldığı canlı yayın programında, kendisinin konuşmasının kesilip, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasına bağlanılması nedeniyle yayını terk etti.

CHP eski milletvekili Muharrem İnce, Haber Global ekranlarında Senem Toluay Ilgaz'ın sunduğu Neden programının konuğu oldu.

Nihal Bengisu Karaca, Özlem Gürses ve Tuba Atav'ın sorularını yanıtlayan CHP'li İnce, kendisinin konuşmasının devam ettiği sırada, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’un fethinin yıl dönümü için düzenlenen programdaki konuşmasına bağlanılması nedeniyle canlı yayını terk etti.

ince-025.jpg

"BEN KİMSEYİ GURURUMLA OYNATMAM"

İnce, canlı yayını terk etmeden önce şunları söyledi:

"Ben gururumla kimseyi oynatmam. Kendi kendinize devam edin arkadaşlar. Bir televizyonda da ben konuşayım, niye benim sözümü kesiyorsunuz. Böyle bir şey olmaz. Bizi böyle programlara çağırmayın bir daha. Bütün kanallar Erdoğan'ı gösteriyor, korkmayın bu kadar Erdoğan'dan. Ben demokrasi mücadelesi vermiş biriyim. 16 milyon insan bana oy verdi, onlara saygısızlık ediyorsunuz."

İlgili Haberler