CHP'li İnce'den erken seçim ile ilgili çarpıcı yorum

CHP'li İnce'den erken seçim ile ilgili çarpıcı yorum
CHP eski milletvekili Muharrem İnce, Haber Global'de katıldığı canlı yayından, erken seçim tartışmalarını değerlendirdi.

CHP eski milletvekili Muharrem İnce, Haber Global ekranlarında  Senem Toluay Ilgaz'ın sunduğu Neden programının konuğu oldu. 

Senem Toluay Ilgaz, Nihal Bengisu Karaca, Özlem Gürses ve Tuba Atav'ın sorularını yanıtlayan CHP'li İnce, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 

Muharrem İnce'nin konuşmalarından satır başları;

Camiden şarkı türkü söylenmesi ayıptır, yanlıştır, kınıyorum. Diyanet neden merkezi ezan sistemini yenilememiştir. Camilerde dombra çalınması da yanlıştır, Çav bella çalınması da yanlıştır. Önce Diyanet hesap verecek. Yarın başka yerlerde başka şeyler olabilir. Bu sistem çürük önce bu çözülecek. 

Banu Özdemir sadece CHP'li olduğu için tutuklandı. Tutuklanmasının hiçbir hukuki zemini yoktur. Yapmamız gereken Banu'yu tutuklamak değil, bunu yapanı bulmak.

"HERKES MASADA OLMALI" 

Türkiye'nin artık huzura ihtiyacı var. Türkiye ekonomik olarak zor durumda.  Herkesin masada olması gerekir. Önce 83 milyonu kucaklamak ve aynı yöne çevirmek gerekiyor. Muhalefetin görevi eksikleri söylemektir.

"NEDEN VEKİL TARTIŞMALARI YAPILIYOR" 

Ekonomi çok kötü durumda. Erken seçim şuan şu demektir: Önümüzde 3 yıl var ben bu durumu toparlayamam.  Türkiye'de erken seçim olacaksa Erdoğan'dan başka kimse seçime götüremez. Erken seçime götürmeyecekse  bu  vekil tartışmasını neden yapıyoruz? Seçim olmayacaksa vekil desteğine de gerek yoktur

İlgili Haberler