CHP'li isimler Erdoğan'ın videosuna bu şekilde tepki gösterdi

CHP'li isimler Erdoğan'ın videosuna bu şekilde tepki gösterdi
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugünkü grup toplantısında Kemal Kılıçdaroğlu’nu, Çubuk’taki linç girişimi görüntüleriyle hedef göstermesinin ardından CHP üst yönetimi "SeninleSandıktaGörüşeceğiz" etiketiyle tepki gösterdi.

CHP üst yönetiminde yer alan isimler, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu''nun akşam saatlerinde CHP Genel Merkezi''nde yaptığı ve bu konuya değindiği basın toplantısında söylediği, "Şahıs bugünkü grup toplantısında uzun uzun benim videolarımı izlettirmiş, aleni tehditler savurmuş. Adeta birilerine yarım kalan işi bitirin talimatı vermiş. İşte buradan söylüyorum. Ne senden, ne senin şürekandan zerre kadar korkum yok. Sonuna kadar mücadele vereceğim, bunu bilesin" sözlerinin yer aldığı videoyu sosyal medya hesaplarından paylaştı.

CHP üyelerinden tepkiler şu şekilde:

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel: Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu''na yönelik linç görüntülerini büyük bir keyifle izleten AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan trollerine yeni saldırı ve linçlerin talimatını vermiştir. Ne senden ne senin şürekandan zerre kadar korkum yok.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç: Tehditlerin vız gelir vız... Şu kara kış bir geçsin.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba: Erdoğan iktidarı kaybetme korkusuyla saldırıyor. Tehditlerin vız gelir, unutma ki gidicisin.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel: Ne senden, ne senin şurekandan zerre kadar korkumuz yok.

CHP Genel Başkan Başdanışmanı, İzmir Milletvekili Tuncay Özkan: Erken seçim hemen şimdi!

İlgili Haberler