CHP'li Muharrem İnce: Bu hatadan vazgeçin, çocuklarımıza kıymayın

CHP'li Muharrem İnce: Bu hatadan vazgeçin, çocuklarımıza kıymayın
CHP eski milletvekili Muharrem İnce, sosyal medya hesabından yaptığı çağrıda sınav tarihleri ile oynamanın öğrencilere zarar vereceğini söyledi.

CHP Yalova eski milletvekili Muharrem İnce, sosyal medya hesabından gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. İnce, öne çekilen sınav tarihlerinin öğrencilerin zararına olacağını belirterek, "Yıllarca öğrencilerini sınavlara hazırlamış bir öğretmen olarak sınav tarihi ile oynamanın öğrencilerin psikolojisi ile oynamak olduğunu biliyorum. Yaşadığımız süreç çocuklarımızın psikolojisini yeterince etkiledi. Bu hatadan vazgeçin. Çocuklarımıza kıymayın" dedi.  

CHP'li Muharrem İnce, hükümetin maske dağıtımı konusunda da yetersiz olduğunu kaydederek, "Millet normalleşme süreciyle ilgili Cumhurbaşkanı ne söyleyecek diye seni dinlerken sen AKP Genel Başkanı olarak CHP’yi konuşuyorsun. Neden mi? Maske işini bile beceremedin, 5 maskeyi dağıtamadın, maske satışını yasakladın, şimdi çareyi maske satışında buldun" ifadelerini kullandı. 

NE OLMUŞTU? 

Korona virüs salgını nedeniyle ne zaman gerçekleştireceği belli olmayan üniversite sınavları, Temmuz ayından Haziran ayına çekildi. 

mince.jpg