CHP'li Özel: Bahçeli, Barzani'yle omuz omuza 'evet' halayı çekiyor

CHP'li Özel: Bahçeli, Barzani'yle omuz omuza 'evet' halayı çekiyor
CHP Grup Başkanvekili Özel, Bahçeli'ye tepki gösterdi. Barzani ve Bahçeli'nin birlikte 'evet halayı' çektiğini söyleyen Özel, "AKP bugün ikili referandum halayı çekmektedir. Bir elinde Bahçeli, bir elinde Barzani vardır" dedi.

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, partisinin Manisa’daki Şehzadeler İlçe Başkanlığı’nda basın açıklaması düzenledi. Basın açıklamasına CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Semih Balaban ve partililer katıldı.

16 Nisan’daki anayasa referandumuna yönelik açıklamalarda bulunan Milletvekili Özgür Özel, Devlet Bahçeli'ye yüklendi.

‘BARZANİ BAHÇELİ’NİN ‘EVET’ ARKADAŞIDIR, ‘EVET’ YOLDAŞIDIR”

CHP’li Özel, MHP Devlet Bahçeli’yi de Peşmerge başı Mesud Barzani üzerinden eleştirdi. Özel şöyle konuştu:

“Devlet Bahçeli’nin tavrı ve Barzani’nin tavrı gerçekten şaşırtıcıdır. Barzani, Devlet Bahçeli’nin ‘evet’ arkadaşıdır, ‘evet’ yoldaşıdır. AKP bugün ikili referandum halayı çekmektedir. Bir elinde Devlet Bahçeli, bir elinde Barzani vardır. Aradan AKP çekilse bunlar omuz omuza ‘evet’ halayı çekiyorlar. Bir elinde Bahçeli, bir elinde Barzani halay çeken AKP’nin oyununu gören hayırcılara selam olsun. Bu oyunu görmeyen, görmezden gelen, evet halayına neden dahil olduğu bilinmeyen Devlet Bahçeli’ye de, bu vatandaşa ne cevap verecek onu düşünmek kalsın.”

İlgili Haberler