CHP'li Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'terör' yanıtı

CHP'li Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'terör' yanıtı
Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP’li belediyeler için kullandığı ifadeleri eleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün gerçekleştirdiği basın açıklamasında CHP’li belediyelerin ücretsiz ekmek dağıtımını eleştirmişti.

Erdoğan, CHP’li belediyelerin hükümetin korona virüs salgını kapsamında aldığı tedbirleri sabote etmeye çalıştığını ve bu tür teşebbüslerin daha önce FETÖ ile PKK tarafından denendiği ifade ederek, “Salgın sebebiyle sağlık sisteminin çökmesini, kamu güvenliğinin zaafa uğramasını, halkın sokaklara dökülmesini bekleyenler, umdukları olmayınca gözlerini yapılan hizmetlere dikmişlerdir. Geçmişte Türkiye'nin terör örgütleri ile mücadelesini akamete uğratmak, sınırlarını koruma gayretini kırmak, ekonomisini yıkmak için uğraşmışlardı. Şimdi de maalesef salgın hastalıkla mücadele için alınan tedbirleri sabote etmeye çalışıyorlar” şeklinde konuşmuştu.

“HALK EKMEĞİN KAPASİTESİNİ ARTIRMAK İLE ÖVÜNÜYORDU”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarına sosyal medya hesabından yanıt veren CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, “Recep Tayyip Erdoğan'a göre; Ekmek dağıtmak Yardım toplamak Sahra hastanesi kurmak Terör eylemi! Belediye başkanıyken Halk Ekmek'in üretim kapasitesini 5 katına çıkarmakla övünüyordu. 25 yıl sonra kendi partisinden olmayan belediyelerin ekmek dağıtmasını terör eylemi sayıyor” dedi.

ozgur-ozel-yeni-sonda.jpg