CHP'li Özgür Özel yumruklu saldırıyı anlattı: İşte birinci ağızdan kimsenin bilmediği o ayrıntı!

CHP'li Özgür Özel yumruklu saldırıyı anlattı: İşte birinci ağızdan kimsenin bilmediği o ayrıntı!
CHP'li Özel, dün gece Meclis'te gerçekleşen saldırıya ilişkin, 'Arkadan saldırmayı, MHP'liler kendilerine yakıştırmıyor olabilirler. Çünkü dün, o saldırı yapıldığı sırada MHP'lilerin kendi içlerinde bizim töremizde bu yok dediklerini duyduk.' dedi

CHP'li Özgür Özel, dün gece Meclis'te gerçekleşen saldırıya ilişkin, AKP'nin İçişleri Komisyonu Başkanı'na sorun çünkü arkadan saldırmayı, MHP'liler kendilerine yakıştırmıyor olabilirler." dedi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in açıklamaları şöyle: 

-Dün, bir oy vermek için sosyal mesafeye nasıl uyulması gerektiğini gösterdik. Kabine giren arkadaşlarımız da bu kabinde niye yok diye düşündüler. Kimi beş kimi sekiz kimi 10 dakika düşündü. Oylama da 4 saat sürdü. AK Partili MHP'li arkadaşlar sıkılmış.

-Siz bütün aileyi siyaset parantezine alarak iyi iş yapan biri varsa onu da damat parantezine alıyorsunuz.

-İş aramaktan yılanları işsiz sayısından düşerek işsizliği nasıl azaltıyorsunuz? Geniş tabanlı işsizlik; iş aramaktan vazgeçenler, işini değiştirenler... 

-Milletten kaçış yok, er ya da geç o sandık gelecek bu zulüm rejimi o sandık ile gidecek.

Meclis'teki saldırı: 'MHP'lilerin kendi içlerinde bizim töremizde bu yok dediklerini duyduk'

"Meclis'te verilen ara sırasında komisyon sırasının önünden geçerken komisyon başkanın yanındaki MHP'li bir söz sarf etti ben de döndüm. O sırada da tam arkamdan bir saldırı oldu. İçişleri Komisyonu Başkanı Manisa'da kamu görevi yapmış valilik yapmış çok değerli bir isim. Ben kendisinden razıyım. Gidin, Özgür Özel'in yüzü size dönükken Özgür Özel'e saldırı oldu mu olmadı mı diye sorun. AKP'nin İçişleri Komisyonu Başkanı ile göz gözeyken ve yanındaki MHP'liyi sakinleştiriyor iken saldırı oldu. Arkadan saldırmayı, MHP'liler kendilerine yakıştırmıyor olabilirler. Çünkü dün, o saldırı yapıldığı sırada MHP'lilerin kendi içlerinde bizim töremizde bu yok dediklerini duyduk."