CHP'li Öztunç Bakan Pekcan'ı istifaya çağırdı. Kendi Bakanlığına 9 milyon TL satış yaptığı iddia edildi

CHP'li Öztunç Bakan Pekcan'ı istifaya çağırdı. Kendi Bakanlığına 9 milyon TL satış yaptığı iddia edildi
Bakan Pekcan’a ait şirketin Ticaret Bakanlığına 9 milyon TL’lik dezenfektan sattığı iddialarının ardından konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, istifa çağrısı yaptı. Öztunç, “Kendi şirketinden kendi bakanlığına 9 milyonluk mal satılıyorsa hemen istifa etmesi gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

ANKA’da yer alan habere göre, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve eşi Hasan Pekcan''a ait şirketin Ticaret Bakanlığı''na 9 milyon TL''lik dezenfektan sattığı iddiasının ardından Bakanı istifa çağırdı.

Öztunç, "Yani Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, eşiyle birlikte ortak olduğu şirketten kendi bakanlığına 9 milyon TL''lik dezenfektan satmış. Sanki piyasada bu ürünü başka üreten kimse yokmuş gibi kendi firmasından kendi bakanlığı bu malları satın alıyor. Gerçekten inanılır gibi değil, tam bir skandal. Ruhsar Pekcan''dan istifayı bekliyoruz." diyerek Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan''ı istifa etmeye davet etti.

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve eşi Hasan Pekcan''a ait bir şirketin yine Ticaret Bakanlığı''na 9 milyon TL değerinde dezenfektan sattığı ileri sürülmüştü.

 

 

İlgili Haberler