CHP'li Tekin: Milletin vergisi fütursuzca kullanıldı

CHP'li Tekin: Milletin vergisi fütursuzca kullanıldı
CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, AKP'den İYİ Parti'ye geçen Susurluk Belediyesi'nde ortaya çıkan 41 bin 155 TL'lik höşmerim harcaması için "Milletin vergisinin bu kadar utanmazca, bu kadar fütursuz kullanıldığı bir dönem daha yaşanmadı" dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Susurluk Belediyesi eski Başkanı AKP'li Hüseyin Hızlıoğlu'na sert tepki gösterdi.+

Gürsel Tekin, paylaşımında "AKP'li eski başkandan, İYİ Partili başkana kalan diğer borçlar: 345 bin 41 TL'lik peynir, 136 bin TL'lik et, 23 bin 350 TL'lik yoğurt borcu. Milletin vergisinin bu kadar utanmazca, bu kadar fütursuz kullanıldığı bir dönem daha yaşanmadı." ifadelerini kullandı. 

Sözcü’den Deniz Ayhan’ın haberine göre, AKP'li eski başkan Hüseyin Hızlıoğlu'ndan, İYİ Partili başkana 345 bin 41 TL'lik peynir, 136 bin TL'lik et, 23 bin 350 TL'lik yoğurt, 52 bin 44 TL'lik pişmaniye ve kestane şekeri ile 41 bin 155 TL'lik höşmerim (Peynirden yapılan yöresel bir tatlı) borcu kaldığı belirtilmişti.

İşte Gürsel Tekin'in o paylaşımı:

tekin-ss.jpgtekin-ss2.jpg

 

İlgili Haberler