CHP'liler Yenikapı'ya kortejle gelecek!

CHP'liler Yenikapı'ya kortejle gelecek!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Yenikapı'daki Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne katılacağını açıklamasının ardından CHP İstanbul İl Başkanlığı'da çalışmalarına başladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 7 Ağustos Pazar günü İstanbul'da Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne katılacağının açıklanmasının ardından CHP İstanbul İl Başkanlığı harekete geçti.

İl Başkanı Cemal Canpolat liderliğindeki CHP İstanbul İl Örgütü Pazar günkü mitinge yoğun bir katılım sağlama kararı aldı.

CHP İstanbul İl Örgütü, 24 Temmuz'da Taksim Meydanı'nda yüzbinlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirdiği mitingin ardından demokrasiye sahip çıkmak ve darbelere dur demek için 7 Ağustos Pazar günü de Yenikapı'da olacağını açıkladı. CHP'li milletvekilleri, 39 ilçe örgütü ve belediye başkanlarının da arasında bulunacağı yüzbinlerce kişi, mitinge katılmak üzere Pazar günü saat 15.00'te Şişhane'de bulunan CHP İstanbul İl Merkezi önünde buluşacak. CHP İstanbul İl Örgütü saat 15.30'da ise oluşturulacak dev bir kortejle İstanbul İl Merkezi önünden Yenikapı'daki miting alanına yürüyecek.