CHP’yi ziyaret ettiği için Hürriyetçi Eğitim Sen’i eleştiren MHP Genel Başkan Yardımcısı Kamu Sen’i Erdoğan'a destek vermeye çağırdı

CHP’yi ziyaret ettiği için Hürriyetçi Eğitim Sen’i eleştiren MHP Genel Başkan Yardımcısı Kamu Sen’i Erdoğan'a destek vermeye çağırdı
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım Kamu-Sen 7. Olağan Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada yeni kurulan Hürriyetçi Eğitim-Sen yöneticilerinin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettikleri için ağır bir dille eleştirdi. Öte yandan Yaşar Yıldırım Kamu-Sen’den Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'a destek istedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım Kamu-Sen 7. Olağan Genel Kurulu’nda bir konuşma yaptı.

Konuşmasında yeni kurulan Hürriyetçi Eğitim-Sen’i ağır bir dille eleştirdi.

Münafık siyaseti, kâfir, müşrik ve gavur gibi sıfatlarla tepkisinin dozunu artıran MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım''ın Türkiye Kamu Sen kürsüsünden, Hürriyetçi Eğitim Sen''in kuruluşu sonrası partilere yaptığı nezaket ziyaretlerine tepki göstermesi ise "Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu!" dedirtti.

Konuşmasının devamında Hürriyetçi Eğitim Sen''in siyasete uzak tavrına Türkiye Kamu Sen üyelerinin teveccüh gösterdiğini ima ederek "Kamu-senciler sendikanıza sahip çıkın, elinizden alırlar. Elinizden sabunun kaydığı gibi kayar gider. Biz (MHP olarak) buna müsaade etmedik, etmeyeceğiz de..." diyerek Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen üzerindeki MHP hakimiyetini adeta gözler önüne serdi.

RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A DESTEK İSTEDİ

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım konuşmasının başka bir bölümünde ise Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’a destek istemesi dikkatlerden kaçmadı.

Yıldırım konuşmasında “Önümüzdeki bu süreç bu ülkenin geleceği ile ilgili. Türkiye''nin geleceği ile ilgilidir, bölgenin geleceği ile ilgilidir, bizim insanımızın geleceği ile ilgilidir. Türkiye için odaklanmaktadır. Önümüzdeki seçimde sizden Cumhur İttifakı''na destek istiyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Cumhur İttifakı''nın Cumhurbaşkanı olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan''a destek istiyoruz. Bu desteği yürekten istiyoruz. Bu işin şakası şukası yoktur. Hepinizi de sahada istiyoruz. “Geçmişte şu oldu bugün bu oldu” bir kenara atın. Bu desteğinizi istiyoruz Kamu-Sen. Yani duygusallığımızı bir kenara atıp aklımızı ve mantığımızı öne koyacağız. Akıl ve mantık bunu gerektiriyor. Türk milleti için, Türk dünyası için, İslam alemi için, Ümmeti Muhammed için bu bunu gerektiriyor.” dedi.

İlgili Haberler