Cici Babam filmi konusu ne? Cici babam oyuncuları kimler?

Cici Babam filmi konusu ne? Cici babam oyuncuları kimler?
31 Aralık’ta (bu akşam) televizyonda yayınlanacak Cici Babam filmi konusu ve oyuncuları merak konusu oldu. 2018 yılında vizyona girerken, aşk ve aile ilişkilerine dair komik bir hikâyeyi izleyiciyle buluşturan yapımın konusu ve oyuncuları kadar çekildiği yerlerde dikkat çekiyor. Peki Cici Babam filmi konusu ne, oyuncuları kimler? Cici Babam filmi nerede çekildi?

Meltem Bozoflu'nun üstlendiği Cici Babam filmi için geri sayım başladı.  Yılbaşı akşamı televizyonda yayınlanacak olan filmin konusu ve oyuncuları kadar çekildiği yerlerde merak konusu oldu.
Cici Babam filminin oyuncu kadrosunda, Onur Buldu, Mahir İpek, Onur Atilla gibi ünlü oyuncular yer alıyor. İşte Cici Babam filmi konusu, oyuncuları ve çekildiği yerler ile ilgili tüm detaylar…
CİCİ BABAM FİLMİ KONUSU NE?
Üç yetişkin kardeş babalarının ölümünün ardından annelerine sıkı sıkıya bağlıdır.
Babalarının yerini doldurmak istemeyen kardeşlerin düzeni, yeni bir cici babanın ortaya çıkışıyla sarsılır. Babalarının ölümünden sonra annelerinin yeni biriyle olmasını hazmetmekte zorlanan kardeşler,
kendini kabul ettirmek için uğraşan cici baba ile annelerinin arasını açmak için sinsi planlara girişir. Farklı bir dünyanın insanı gibi olan cici baba ile inatçı kardeşler bir orta noktada buluşabilecek midir?
CİCİ BABAM OYUNCULARI KİMLER?
Onur Buldu – Hacı, Derya Karadaş – Ayşe, Mahir İpek – Tanju, Yasemin Conka – Melos,
Onur Atilla – Mahmut, Meltem Yılmazkaya – Fatos, Burak Topaloğlu – Abdülkadir