''Çiftçi aç, esnaf aç, tüm para 5'li müteahhite gitti oy verdiğimiz Erdoğan bizi unuttu'' AKP'li seçmen Akşener'e öyle bir dert yandı ki, bu video günlerce konuşulacak!

''Çiftçi aç, esnaf aç, tüm para 5'li müteahhite gitti oy verdiğimiz Erdoğan bizi unuttu'' AKP'li seçmen Akşener'e öyle bir dert yandı ki, bu video günlerce konuşulacak!
İYİ Parti Meral Akşener’e Konya’nın Ilgın ilçesinde bir vatandaş feryat etti. 22 yıldır esnaf olduğununu söyleyen vatandaş, “Suriyeliler burada yaşasın diye mi kan döktük? Suriyelilere 40 milyar dolar para verdik.Çiftçi aç, esnaf aç Ziraat Bankası 5’li müteahhite 400 milyon dolar veriyor. Benim bir yüzüğüm var diyordu o yüzük 40 milyar dolar mı? Kimin parasını verdin?" dedi.

İŞTE ÇOK KONUŞULACAK O VİDEO

İYİ Parti Meral Akşener’e Konya’nın Ilgın ilçesinde bir vatandaş feryat etti. 22 yıldır esnaf olduğununu söyleyen vatandaş, “Suriyeliler burada yaşasın diye mi kan döktük? Suriyelilere 40 milyar dolar para verdik. Benim bir yüzüğüm var diyordu o yüzük 40 milyar dolar mı? Kimin parasını verdin? Şimdi bana PKK’lı, FETÖ’cü, her şeyi diyecekler. Ben oyumu Recep Tayyip Erdoğan’a verdim ama şimdi derdimi size anlatıyorum. Recep Tayyip Erdoğan’a sesleniyorum, size oyu halk verdi artık halkı görmüyorsunuz. Halkı unuttunuz. Çiftçi aç, esnaf aç Ziraat Bankası 5’li müteahhite 400 milyon dolar veriyor. Utanmadan köprülerin, barajların kredisini ben verdim diye reklam veriyorlar. Sen kredi verdiysen benim vergim nereye gitti? Merkez Bankası’ndaki 128 milyar dolar param nereye gitti? Eğer cumhurbaşkanı olduğumda bir tane Suriyeli bırakmayacağım derseniz ve cumhurbaşkanı seçilemezseniz ben kafamı keserim. 2 sokak arkamız Şam oldu. 1071’de Alparslan Suriyeliler için mi kanını döktü? 22 yıllık esnafım yeter artık bıktım. Bakanlar Kurulunu topluyorsun 82 milyon senin ağzına bakıyor “eyy kemal” diyor. Kemal mi yönetiyor ülkeyi? Neden 2023 hedef konuluyor, 19 yıldır ülkeyi sen yönetiyorsun. Niye milleti uyutuyorsun? Rica ediyorum Tayyip Erdoğan petrol bulma. Gazı buldun 3 bin liralık faturam 6 bin lira oldu. Ben sana oy vermişim bir sokağa çık. Bak ben PKK’lı değilim, FETÖ’cü değilim ben vatandaşım. Benim yemeğim var, personelim var." 

İlgili Haberler