Çığlıkları otobüsü inletti. Eşi kollarında öldü ‘Ben sensiz nasıl yaşarım’ diyerek hüngür hüngür ağladı

Çığlıkları otobüsü inletti. Eşi kollarında öldü ‘Ben sensiz nasıl yaşarım’ diyerek hüngür hüngür ağladı
Emekli emniyet müdürü Oğuz Oral Aydın (54), Hatay'dan Antalya'ya geldiği yolcu otobüsünde kalp krizi geçirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayan Aydın’ın yanında bulunan eşi Songül Aydın, "Ben sensiz nasıl yaşarım" diyerek gözyaşları döktü.

Hatay'dan Antalya'nın Serik ilçesine gelen yolcu otobüsünde eşiyle seyahat eden emekli emniyet müdürü Oğuz Oral Aydın, aniden rahatsızlandı. Eşi Songül Aydın'ın çığlıkları üzerine sürücü, otobüsü yol kenarına çekip 112 Acil'i aradı. 

yenicag-olum-10.jpg

“BEN SENSİZ NASIL YAŞARIM” DİYEREK AĞLADI

Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Aydın, gelen sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Songül Aydın ise “Ben sensiz nasıl yaşarım" diyerek, gözyaşı döktü. Kadını, polisler ve sağlık ekipleri, teselli etmeye çalıştı.

yenicag-olum-2.jpg

"HEMEN 112 SAĞLIK EKİPLERİNE HABER VERDİK"

Otobüs yolcularından Mehmet Tatar, “Hatay'dan Antalya'ya geliyorduk. Ben de tüm yolcular gibi uyuyordum. Aniden bağrışma oldu. Şoför otobüsü yolun sağına çekerek durdurdu. Hemen 112 sağlık ekiplerine haber verdik" dedi.

yenicag-olum-4.jpg

OTOPSİ SONUCU BELLİ OLACAK

Serik Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Oğuz Oral Aydın'ın cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

yenicag-olum-6.jpg

2015 YILINDA EMEKLİ OLDU

Bir dönem Antalya'da emniyet müdür yardımcısı olarak da görev yapan Oğuz Oral Aydın, 2015 yılında başmüfettişlikten emekli oldu. 

yenicag-olum-7.jpg

 

yenicag-olum-9.jpgyenicag-olum-9.jpg

yenicag-olum-13.jpgyenicag-olum-13.jpg