Çilem Doğan: "Siyasi amaçla kullanıldık"

Çilem Doğan: "Siyasi amaçla kullanıldık"
HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ'ın olayı istismar etmek için ziyaret ettiği Çilem Doğan, "Bizim terör örgütleriyle bağını koparmayan kişilerle işimiz olmaz" dedi.

Adana'da, kocasını öldürdüğü gerekçesiyle 15 yıl ceza alan, karar temyiz edildikten ve itirazlardan sonra hakkında kefaletle serbest bırakılma kararı verilen Çilem Doğan'ı, olaydan rant sağlamak isteyen HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ ziyaret etmişti. Konuyla ilgili açıklama yapan Çilem Doğan, bu ziyaretin kendilerini rahatsız ettiğini söyledi.

"KAPIMIZIN ÖNÜNDEN GEÇEMEZLER"

"Benim ve ailemin siyasetle ilgimiz yok. Bunun magazin köşesi olarak kullanılması beni çok huzursuz etti. Evimize tanıdık tanımadık onlarca kişi geldi. Onlar haberimiz olmadan gelmişler. Ziyarete gelen onlarca kişiden biriydi. Beni siyasi amaçla kullanmaları hoşumuza gitmedi. Çok üzüldüm. Bilseydim o fotoğrafı vermezdim. Bizim terör örgütleriyle bağını koparmayan kişilerle işimiz olmaz. Siyasi malzeme yaptılar. Mücadeleme zarar verdiler. Bundan sonra onlar kapımızın önünden bile geçemezler."