Çılgın Sayısal Loto ne zaman, saat kaçta çekiliyor? Nasıl oynanır?

Çılgın Sayısal Loto ne zaman, saat kaçta çekiliyor? Nasıl oynanır?
19 Eylül Cumartesi gününde Çılgın Sayısal Loto heyecanı devam ediyor. 61 milyon TL değerindeki Çılgın Sayısal Loto ikramiyesi büyülüyor. Peki, Çılgın Sayısal Loto ne zaman, saat kaçta çekiliyor? Çılgın Sayısal Loto nasıl oynanır? Detaylar burada…

Çılgın Sayısal Loto’da heyecan 19 Eylül 2020 Pazar gününde devam ediyor. 61 milyon TL’nin devir ettiği Çılgın Sayısal Loto’ya vatandaşlar yoğun bir ilgi gösteriyor. Çılgın Sayısal Loto’nun ne zaman ve saat kaçta çekileceğini merak edenler ise araştırmalarını bu konuda yoğunlaştırıyor.

ÇILGIN SAYISAL LOTO NE ZAMAN, SAAT KAÇTA ÇEKİLİYOR?

Çılgın Sayısal Loto, 19 Eylül Cumartesi akşamında saat 21.30’da çekiliyor. Ve çekilişinin hemen ardından sonuçlar Milli Piyango resmi internet sitesi üzerinden yayınlanıyor.

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Bir kolonda 90 numara bulunmaktadır. 90 numaradan 6 tanesi işaretlenir. Bir veya birden fazla kolon oynanabilir. Tek kolon ücreti 3 TL’dir.

Çılgın Sayısal Loto haftada 3 gün: Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri çekilir. Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara (Joker) çekilir. Joker sayısı; çekilen her bir rakam tekrar çekilişe dahil edilmeden çekilmektedir.

Oynadığın her kolon çekilişte çıkan numaralardan 6, 5+1 (Joker), 5, 4, 3 veya 2 numara doğru tahmin edersen ikramiye kazanırsın. 6 bilen Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiyesini kazanır! Aynı ikramiye kategorisinde birden fazla kazanan olması halinde ise ikramiye havuzu kazananlar arasında eşit bölüşülür.