Cimbom'da Falcao sesleri

Cimbom'da Falcao sesleri
Kolombiyalı yıldız, İngiltere dışından bir takım isteyince Mendes, Zenit ve River Plate ile birlikte G.Saray’ın kapısını da çaldı. Bu teklif taraftarla barışmak isteyen yönetiminin oldukça ilgisini çekti.

Golcü arayışları süren ancak bir aday üzerinde henüz yoğunlaşamayan Galatasaray'ın radarına bu kez dünyaca ünlü bir isim girdi: Radamel Falcao... Monaco 2013-14 sezonunda Atletico Madrid'den Falcao'yu transfer etmişti. Fakat daha sonra Kolombiyalı golcü önce Manchester United'a 7.6 milyon euro'ya, ardından da Chelsea'ye 7 milyon euro'ya kiralandı. Fakat iki İngiliz ekibinde de başarılı olamayınca Radamel Falcao, menajeri Jorge Mendes'le bir görüşme yaparak, "Bana takım bul ama bu kez Premier Lig'den olmasın" dedi.

YÖNETİMİN İLGİSİNİ ÇEKTİ

Bunun üzerinde ünlü menajer Mendes'in uzun süredir taraftarlarını coşturacak bir golcü arayan Galatasaray ile birlikte Zenit ve River Plate gibi takımlarla temas kurduğu bildirildi. Gelecek sezon Türk Telekom Arena'yı ayağa kaldıracak bir takım kurmayı planlayan Galatasaray'ın Falcao ile yakından ilgilendiği ve maliyetiyle ilgili görüşme yapmak için Mendes'ten randevu istendiği belirtildi. İbrahimovic'in alınmaması nedeniyle hayal kırıklığına uğrayan sarı-kırmızılı taraftarlar, şimdi Falcao'yu beklemeye başladı.

EN İYİLER ARASINDA

Dünyanın en iyi santraforlardan biri olarak kabul edilen Falcao, 2011-12 sezonunda UE FA Avrupa Ligi'nde çıktığı 14 maçta 17 gol atarak bir sezonda en çok gol atan futbolcu oldu ve büyük bir başarıya imza attı. Ayrıca 2 sezon art arda 2 farklı kulüpte UE FA Avrupa Ligi'ni kazanan ilk futbolcudur..