Çin'de seviştiği doktoru öldürüp, lime lime doğrayıp, tencerede kaynatmıştı. Mahkemede istenen ceza hüngür hüngür ağlattı

Çin'de seviştiği doktoru öldürüp, lime lime doğrayıp, tencerede kaynatmıştı. Mahkemede istenen ceza hüngür hüngür ağlattı
Çin'de acil serviste çalışan bir hemşire, kumar bağımlılığı yüzünden hastane doktorundan borç aldı. Doktor, borcu cinsel ilişkiye girme şartıyla verdi. Daha sonra hemşireye bununla ilgili şantaj yapan doktor, canından oldu. Doktoru canice öldüren hemşire idam cezasına çarptırıldı. Kararı duyan hemşire baygınlık geçirdi.

Haberlercom'un haberine göre, Çin'in Guangxi Zhuang Autonomous eyaletinde acil servis hemşiresi olarak çalışan 25 yaşındaki Li Fengping isimli hemşire kumar bağımlılığı yüzünden aynı hastanede çalışan ortopedi doktoru Luo Yuanjian ile haftada üç defa ilişkiye girme karşılığında anlaştı.

Hemşirenin evine giden doktor, kendisine borcunun kalan kısmını nakit olarak ödemesini aksi halde ilişkiye girerken çektikleri videoları yayınlamak ile şantaj yapınca Li, doktoru öldürdü.

Kendini kaybeden hemşire, doktorun vücudunu parçalara ayırıp bir kısmını tencerede kaynattı, diğer kısmını ise klozete atıp sifonu çekti.

23 Mart tarihinde meydana gelen olaydan sonra tutuklanıp yargılanan hemşireye idam cezası verildi.
İdam cezasının yanı sıra öldürdüğü doktorun ailesine tazminat ödemesine de karar verilen hemşirenin, ne zaman infaz edileceği bilinmiyor.

hemsire-1.jpghemsire-2.jpghemsire-3.jpghemsire-4.jpghemsire-5.jpg