Cinisli'den istifa eden İl Başkanına tepki

Cinisli'den istifa eden İl Başkanına tepki
Tepki çeken açıklamalarının ardından istifa eden İYİ Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Dumlu'ya tepki gösteren İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, "Böyle asılsız iddiaları ortaya atıp gitmek olmaz, hesap verecek" dedi.

İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, istifa eden İl Başkanı İsrahim Dumlu'nun iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Partisinin Erzurum İl Binasında bir basın toplantısı düzenleyen Cinisli, "Aileleri bu dava uğuruna bedel ödemiş insanlarız biz. Bizim adımızı terör örgütleriyle anıyorsun. Hesap vereceksin!" ifadelerini kullandı.

Naci Cinisli'nin açıklamaları özetle şöyle:

"Aslında bugünkü toplantının en önemsiz konusu istifadır. Bunun partimize zarar vermesi söz konusu bile olamaz. Kendisine inanarak ve güvenerek bu göreve getirdik. Bizim adımızın HDP ile yan yana getirilmesi bile mümkün değildir. Tüm hesapları inceliyoruz. Nereye ne kadar harcanmış, nereden ne alınmış. İnceleme genel merkez düzeyinde de yapılacak. Böyle asılsız iddiaları ortaya atıp gitmek olmaz. İbrahim Dumlu hesap verecek

İstanbul seçimleri sebebiyle planlı bir sabotaj, il binasının doğalgaz abonelikleri istifadan hemen önce iptal ettirilmiş. Erzurum Belediyesiyle ihaleler sebebiyle yakın ilişki içinde olduğu iddia edilen İbrahim Dumlu bizlere genel merkezimize ve en önemlisi 6 milyon seçmenimize bu iftirası sebebiyle ne alıp ne satıyorsa bunun hesabını verecek. Türk-İslam sentezinden bahsetmiş birde, sen kimsin? Aileleri bu dava uğuruna bedel ödemiş insanlarız biz. Bizim adımızı terör örgütleriyle anıyorsun. Hesap vereceksin!"