Çıplak kadın yolcu uçağı karıştırdı

Çıplak kadın yolcu uçağı karıştırdı
İngiltere hava sahasındaki Jet2 uçağında çırılçıplak bir şekilde 'Allahu Ekber' diye bağırarak ve kokpite iki kez saldırma girişiminde bulunan kadın, uçakta bulunan yolcu tarafından durduruldu.

Kıbrıs''tan Manchester''a giden Jet2 uçağında akılalmaz bir olay meydana geldi. 35 yaşındaki Phillip O''Brien, patlayıcı olduğunu öne süren kadına müdahale etti.

IŞİD ÜYESİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Daily Mail''in haberine göre; Kadın, uçakta patlayıcılar olduğunu öne sürdü ve beraberindeki kişilere ölmeye hazır olup olmadıklarını sordu. Öte yandan korkan yolculara ve personellere, ailesinin terör örgütü IŞİD üyesi olduğunu söylediği iddia edildi.

Olaya müdahale eden ve kahraman olarak ilan edilen Phillip O''Brien, gençken güvenlikte çalıştığını belirterek, kadının tekrar kokpite gittiğinde kontrolü ele aldığını ve onu yere indirdiğini aktardı.

“EĞER YAPMAZSAM BİR PATLAMA OLACAK VE HERKES ÖLECEK.”

Bay O ''Brien, kadına neden böyle şeyler söylediğini sorduğunda ise kadının şöyle yanıt verdiğini iddia etti: “Eğer yapmazsam bir patlama olacak ve herkes ölecek.”

Uçakta bulunan yolcu, kadının uçak kalktıktan yaklaşık 10 veya 15 dakika sonra çığlık atmaya başladığını ve tuhaf hareketlerinin saatlerce sürdüğünü belirtti. 

Bu noktadan sonra pilot Paris’e acil iniş yapmak zorunda kaldı.

Görüntüler sosyal medyada defalarca kez paylaşıldı.