Cizre'de 3 Şehit

Cizre'de 3 Şehit
Günlerdir kamuoyunu yönlendiren PKK unsurları güvenlik güçlerimizi "yaralı var" dedikleri binada pusuya düşürdü. Roketatarlı hain saldırıda 2'si polis, 1'i asker 3 şehit verdik.

İlçede terör örgütü mensuplarınca kazılan çukurların kapatılması, kurulan barikatların kaldırılması, yollara tuzaklanan el yapımı patlayıcıların etkisiz hale getirilmesi ve bölgenin teröristlerden temizlenmesi amacıyla başlatılan "Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Burak Demirci Operasyonu" sürüyor.

Cudi Mahallesi Reyhan Sokak'ta teröristlerce düzenlenen saldırıda bir asker ile iki polis memuru ağır yaralandı. Cizre Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı asker ve polisler, müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

5 YARALI VARDI

Şırnak Valiliği ise bugün sabah saatlerinde Cizre İlçesi’nde bir evin bodrum katında bulunduğu söylenen yaralıların alınıp hastaneye götürülmesi için düzenlenen operasyonda 2 asker ile 3 Özel Harekat Polisi yaralandığını açıklamıştı.

Şırnak Valiliği’nden yapılan açıklamada şöyle denilmişti:

"İlimiz Cizre İlçesi’nde bölücü terör örgütü mensuplarının yakalanmasına, açılan çukurların kapatılmasına, patlayıcı tuzaklı barikatların kaldırılmasına ve bölgede bulunduğu iddia edilen yaralıların varsa alınarak hastaneye sevk edilmesine yönelik yapılan operasyon sırasında, 5 güvenlik görevlimiz yaralanmıştır. Güvenlik kuvvetlerimiz bölgedeki çalışmaları büyük bir titizlik ile sürdürmektedir."

124033.jpg