CNN Türk'te sürpriz ayrılık, 22 yıldır çalıştığı kanalla yollarını ayırdı

CNN Türk'te sürpriz ayrılık, 22 yıldır çalıştığı kanalla yollarını ayırdı
CNN Türk'te İstihbarat Şefliği görevinde bulunan gazeteci Göksel Göksu, 22 yıldır çalıştığı kanalla yollarını ayırdı

Demirören Medya Grubu'na satıldıktan sonra suların bir türlü durulmadığı CNN Türk'te bir ayrılık yaşandı.

CNN Türk'te İstihbarat Şefliği görevinde bulunan Göksel Göksu,  22 yıldır çalıştığı kanalla yollarını ayırdı. 

Deprem, siyaset ve kent haberleri konularında uzman olan Göksu, Sedat Simavi, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başarı Ödülleri ve Metin Göktepe Gazetecilik Ödülleri'nin sahibiydi.

goksel-goksu.jpg

Başarılı isim CNN Türk'ten ayrılığını sosyal medya hesabından şöyle duyurdu:

"Mehmet Ali Birand gibi bir duayenin açtığı CNNTürk şemsiyesinin altında, her biri mesleğin kitabını yazacak donanıma sahip onlarca meslektaşım el ele verdik, önce Türk basın tarihine adını yazdıran CnnTürk'ün bir yılı aşkın süren çalışmaların ardından doğumunu gerçekleştirdik sonra da düştük yolara... Kendi payıma öldürülen genç bir kadının peşinden son kontrol noktasını da geçtikten sonra ulaşabildiğim kuş uçmaz kervan geçmez dağ köylerinde tehdit edildiğim de oldu, sınır boylarında ömür tüketirken insan kaçakçıları tarafından kilometrelerce kovalandığım da! Vızıldayan kurşunların arasında yayın uğruna canımı hiçe saydığım da oldu, ıssız terkedilmiş diyarlarda donma tehlikesi geçirdiğim de...

Her zaman insandı önceliğimiz, hep doğrunun peşinde koştuk... Elimizden geldiğince gerçeği yansıtabilmek için çabaladık. Yine kendi payıma o emek karşılıksız kalmadı. Bir gazeteciye nasip olabilecek mesleğin en saygın ödülleri oldu o emeklerin karşılığı.

Ve şimdi... Can Yücel'in dediği gibi...

"Farkında olmalı insan... Kendisinin, hayatın olayların, gidişatın farkında olmalı. Farkı fark etmeli, fark ettiğini de fark ettirmemeli bazen..."

Kısacası 22 yıllık bir defter kapandı, artık @cnnturk'te değilim ve artık yeni şeyler söylemek lazım..."