Çocuklar Duymasın’ın Duygu’su Ayşecan Tatari artık bir anne! Son halini gördüğünüzde şok geçireceksiniz!

Çocuklar Duymasın’ın Duygu’su Ayşecan Tatari artık bir anne! Son halini gördüğünüzde şok geçireceksiniz!
Çocuklar Duymasın, senelerdir milyonlarca insanın hayranlıkla izlediği Türk dizilerinin başında geliyor. Meltem ve Haluk çiftinin hikâyesini ve aile yaşantısını anlatan dizi, senaryosu ve ilginç karakterleriyle dikkat çekiyor. Ailenin feminist kızı Duygu da sevilen karakterlerin başında geliyor. Peki, Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Ayşecan Tatari'nin son hâlini görmeye hazır mısınız?

2002 yılının Ocak ayında yayın hayatına başlayan Çocuklar Duymasın dizisinin başrol oyuncu kadrosunda yer alan Ayşecan Tatari, hayat verdiği Duygu karakteriyle izleyicilerin aklına kazınmayı başarmış durumda. Peki, sizlere bir zamanların en beğenilen çocuk oyuncuları arasında gösterilen Ayşecan Tatari''nin artık güzeller güzeli bir anne olduğunu söylesek? Evet, yanlış duymadınız. Artık o bir anne! Gelin, şimdilerde ailesi ve yaşadıklarıyla gündeme gelen oyuncunun hayatına birlikte göz atalım.

 

OYUNCU BİR ANNENİN OYUNCU KIZI

Türk sinemasının en güçlü kadın oyuncularından biri olan Aliye Uzunatağan''ın kızı Ayşecan Tatari. Sanatla büyümüş bir çocuk olan Tatari, çeşitli yapımlarda rol alsa da Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı karakterle dikkat çekmeyi başardı. Ailenin zeki, sorumluluk sahibi ve feminist kızı rolüyle izleyenlerin beğenisini kazandı. Dört sezon boyunca dizide yer alan güzel oyuncu, eğitimini tamamlamak amacıyla diziden ayrılsa da geriye unutulmaz bir karakter bıraktı. Dizi yıllar sonra yeniden yayınlanmaya başladığındaysa herkesin gözü ilk başta onu aradı.

ABD''de oyunculuk eğitimi almak için Stella Adler Studio of Acting gibi prestijli bir okula giden Ayşecan Tatari, eğitimini tamamladıktan kısa bir süre sonra Türkiye''ye dönerek özel bir tiyatroda çalışmaya başladı. Ardından İBB Şehir Tiyatroları''na geçiş yapan güzel oyuncu, aradığı aşkı da burada buldu.

FEMİNİST DUYGU ARTIK EVLİ, MUTLU VE ÇOCUKLU

Çocuklar Duymasın''ın Duygu''su olarak tanıdığımız Ayşecan Tatari, kendi gibi oyuncu olan Edip Tepeli ile 2017 yılında dünya evine girdi. Yaşadıkları aşkla herkesin imrendiği oyuncu çift, 2020 yılının Ekim ayında Müjgan adını verdikleri kızlarını kucağına aldı. Bir zamanların feminist Duygu''sunu canlandıran Ayşecan Tatari henüz televizyon ekranlarına dönmemiş olsa da son dönemlerde sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve mutlu aile tablosuyla sık sık gündeme gelmeyi başarıyor.