Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su büyüdü anne oldu. Oyuncu çift Ayşecan Tatari ile Edip Tepeli'nin kızları Müjgan bir aylık oldu. İşte Müjgan bebek

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su büyüdü anne oldu. Oyuncu çift Ayşecan Tatari ile Edip Tepeli'nin kızları Müjgan bir aylık oldu. İşte Müjgan bebek
Çocukları Duymasın'ın Duygu'su Ayşecan Tatari büyüdü de anne oldu. Kendisi gibi oyuncu olan Sefirin Kızı dizisinin Kavruk Ömer'i Edip Tepeli ile evli olan Tatari, sosyal medya hesabından bir aylık olan bebekleri Müjgan'ın son halini paylaştı. Ayşecan Tatari'nin paylaşımına eşi Edip Tepeli de "Babasının kızı" yorumunda bulundu.

İlk kez annelik duygusunu yaşayan 'Çocuklar Duymasın' dizisinde canlandırdığı 'Duygu' karakteriyle tanınan Ayşecan Tatari, kızı Müjgan'ın fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı. Tatari'nin "Müjgan'ım, kızım" notuyla yayınladığı gönderiye beğeni yağdı.

yenicag-cocuklar-duymasin7.jpg

Kendisi gibi oyuncu olan Edip Tepeli ile üç yıl önce New York'ta evlenen Ayşecan Tatari, bir aylık olan kızı Müjgan'ın fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı.

yenicag-cocuklar-duymasin2.jpg

'Çocuklar Duymasın' dizisinde canlandırdığı 'Duygu' karakteriyle tanınan Tatari, bu kareyi, "Müjgan’ım, kirpiğim, kızım..." notuyla takipçileriyle paylaştı. Oyuncunun gönderisi çok sayıda beğeni ve "Maşallah" yorumu aldı.

yenicag-cocuklar-duymasin4.jpg

Ayşecan Tatari, hamile olduğunu eşinin göbeğini öptüğü fotoğrafı paylaşarak duyurmuştu.

yenicag-cocuklar-duymasin5.jpg

"MERHABA DÜNYA" 

İlk kez annelik duygusunu tadan Tatari, doğumdan sonra eşi ve kızı ile birlikte çekilen pozunu "Merhaba dünya" notu ile yayınlamıştı.

yenicag-cocuklar-duymasin6.jpg

İLK VİDEOSU 

Bodrum'a yerleşen Ayşecan Tatari ve Edip Tepeli çifti, kızlarıyla çektikleri ilk videoyu sosyal medyadan sevenleriyle paylaşmıştı. Ayşe Müjgan Tepeli'nin ilk videosu ise görenleri kahkahaya boğmuştu.

31 yaşındaki Tatari, bir döneme damgasını vuran 'Çocuklar Duymasın' dizisinde canlandırdığı 'Duygu' karakteriyle ünlenmişti.

Tepeli ise 'Kurt Seyit ve Şura', 'Yıldızlar Şahidim', 'Yaşamayanlar' ve 'Sefirin Kızı' gibi dizilerde rol almıştı.

yenicag-cocuklar-duymasin8.jpg

AYŞECAN TATARİ KİMDİR?

14 Mart 1989 İstanbul doğdu. Oyunculuk kariyerine dokuz yaşındayken Evdeki Yabancı dizisi ile başladı. Ardından Çocuklar Duymasın dizisinde dört sezon oynadıktan sonra oyunculuk eğitimini almak üzere Amerika’ya gitti.

Stella Adler Studio of Acting’de konservatuar eğitimini tamamladıktan sonra 2011 yılında Türkiye’ye dönerek DOT tiyatrosunda çalışmaya başladı. Sarı Ay adlı oyunda yer alan oyuncu, bir sonraki sezon İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarına girdi ve Şırça Hayvan Koleksiyonu ve Cyrano De Bergerac adlı oyunlarda rol aldı.

yenicag-cocuklar-duymasin9.jpg

EDİP TEPELİ KİMDİR?

18 Nisan 1989 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Edip Tepeli, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezundur.

Şehir Tiyatroları'nda oyunculuk eğitimi de alan Edip tepeli, ilk oyunculuk deneyimini 2014 yılında rol aldığı Kurt Seyit ve Şura dizisi ile yaşamış; Seni Kimler Aldı, Yıldızlar Şahidim, Yaşamayanlar, Hayati ve Diğerleri ve Yeni Başlayanlar İçin Hayatta Kalma Sanatı gibi yapımlarda rol almıştır.

Sefirin Kızı dişinde Kavruk Ömer karakterine hayat veriyor.

(Kaynak: Milliyet)

 

İlgili Haberler