Çorlu'da yoldaki kazayı gören sağlıkçı aracından inerek kazazedelere yardımcı oldu

Çorlu'da yoldaki kazayı gören sağlıkçı aracından inerek kazazedelere yardımcı oldu
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde yolda ilerlerken, yol kenarında kaza meydana geldiğini gören bir sağlıkçı, aracından inerek kazazedelere yardımcı oldu.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde meydana gelen kazada Esat Yumurtacı, kullandığı 06 DC 8189 plakalı otomobilin arıza yapması üzerine emniyet şeridine çekip park etti. Park halindeki araca Sedat Kara yönetimindeki 59 ZT 531 plakalı otomobil arkadan hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücü Yumurtacı ile Kara'nın kullandığı araçta yolcu olarak bulunan Sevgi D., yaralandı.

SAĞLIK PERSONELİ MÜDAHALE ETTİ 

Kazadaki yaralılara ilk müdahaleyi yoldan geçen ve kendisinin sağlık personeli olduğunu söyleyen bir kişi yaptı. Sağlık ekipleri gelene kadar başından yaralanan ve şok geçiren Sevgi D.'yi uzun süre konuşarak sakinleştiren sağlık personeli, önemli bir şeyinin olmadığını belirterek kendisini teselli etti.

kazada-yaralilara-yoldan-gecen-saglikci-mudahale-etti-4590-dhaphoto2.jpg

İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, sağlık personeli olduğunu söyleyen kişiden yaralıların durumu hakkında bilgi aldıktan sonra, yaralıları ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırarak, tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

kazada-yaralilara-yoldan-gecen-saglikci-mudahale-etti-4590-dhaphoto1.jpg

kazada-yaralilara-yoldan-gecen-saglikci-mudahale-etti-3708-dhaphoto6.jpg