Cristiano Ronaldo: Messi’yi özlemedim ama…

Cristiano Ronaldo: Messi’yi özlemedim ama…
Juventus’un Portekizli yıldızı Ronaldo, Barcelona forması giyen yıldız oyuncu Messi’yi özlemediğini, ancak bir gün İtalya’ya gelmesi durumunda mutlu olacağını söyledi.

Juventus'un sezon başında Real Madrid'den kadrosuna kattığı Cristiano Ronaldo, La Gazzetta dello Sport' a özel açıklamalarda bulundu.

"Messi'yi özlüyor musun?" sorusuna, "Hayır" cevabını veren Portekizli yıldız, "Daha önce İngiltere, İspanya ve Portekiz'de oynadım, şimdi de İtalya'da oynuyorum. Oynadığım takımlarda her şeyi kazandım. Messi hâlâ İspanya'da. Belki orada daha fazla kazanmaya ihtiyacı vardır. Hayat bir mücadele ve ben de mücadele etmeyi seviyorum. İtalya'da insanları mutlu etmek istiyorum. Bir gün Messi de İtalya'ya gelirse buna mutlu olurum ve yeni bir mücadele olarak bakarım. O çok iyi bir oyuncu ve çok iyi bir insan," ifadelerini kullandı.

"Juventus, şimdiye kadar birlikte oynadığım en iyi oyunculara sahip olan takım," diyen Ronaldo, "Diğer oynadığım takımlarda bazı oyuncular, kendilerini diğerlerinden daha büyük sanıyorlardı. Juventus'ta ise bir takımız. Herkes alçakgönüllü ve tek amacımız maçları kazanmak. Örneğin Mario Mandzukic ve Paulo Dybala... İlk 11'e girmediklerinde bile onları mutlu görebilirsiniz. Elbette Real Madrid'de de alçakgönüllü insanlar vardı. Ama burası daha farklı, bir aile gibi," şeklinde konuştu.

Altın Top'u her yıl hak ettiğini düşündüğünü belirten yıldız oyuncu, "Bu yıl da kazanmak için çok çalıştım. Ama kazanamamışsam da dünyanın sonu değil. Kazanamayınca eve gidip ağladığımı mı düşünüyorsunuz? Hayır. Sahada daha iyisini yapmaya gayret ederim. Luka Modric, bu ödülü hak etti. Gelecek yıl bu ödülü bir kez daha kazanmak için elimden geleni yapacağım," yorumunda bulundu.

İlgili Haberler