Cübbeli Ahmet Hoca, Murat Ağırel’den özür diledi

Cübbeli Ahmet Hoca, Murat Ağırel’den özür diledi
Cübbeli Ahmet Hoca, dün akşam gazeteci İsmail Saymaz ile birlikte Haber Global’de katıldığı programda söylediği ‘Murat Ağırel’in papağanlığını yapıyorsun’ sözleri nedeniyle Yeniçağ gazetesi yazarı Murat Ağırel’den özür diledi.

Halk TV’de yayınlanan ve Murat Ağırel’in de konuk olduğu Zamanın Ruhu programına telefonla katılan Cübbeli Ahmet Hoca, Ağırel’den söylediği sözler nedeniyle özür diledi. Murat Ağırel ise Cübbeli Ahmet Hoca’nın özrünü kabul etti.

Cübbeli Ahmet Hoca, Murat Ağırel’den özür dilerken şu ifadeleri kullandı:

“Dün Murat beyi incittiysem özür dilemek için aradım. Bana programla ilgili denildi ki, sapık tarikat geçinenler, insanların ırzına tecavüz edenler, Şevhetiye Tarikatı kitabıyla ilgili konularda konuşacağız, bunun dışında, tarikatlar denetlensin mi, denetlenmesin mi, iki farklı görüş var. Bunları konuşmak için davet edildim. Barış Yarkadaş kurban meselesini yazmıştı o da bulunsa, Nedim Şener de bulunsa, hatta Ruşen Çakır bey tarikatlarla ilgili şeyleri çok iyi biliyor ondan alıntı yapmışsınız o da bulunsa gibi bazı şeyleri de söyledim. Ben de bilgilerimi paylaşayım, bunun 40 senedir içindeyim. Gerçekten sapığı, ırza, mala saldıranı var. Ama bunlar azınlıkta olmakla beraber çoğunluğu ehli sünnet camiasında. Acaba holdüngleşme, devlette kadrolaşma var mı bunları konuşalım. Ben bunlar için gittim."

"MURAT BEYDEN ÖZÜR DİLİYORUM"

"Ben Murat beyden şu yüzden özür diliyorum: Benim şekerden ağzım öyle kurudu ki, yemin ederim böyle bir şeyle karşılaşmadım. Bir tek mahkemelerde böyle olurdum ben. Öyle bir program oldu ki savcı beni daha fazla konuştururdu. 5 dakikada 5 iftira atılabilir, ama ban 5 dakika verirseniz bu kadar iftiraya cevap verilmez. Çünkü itham edilen kişiye daha fazla süre vermeniz lazım. Ben Murat beyin hazırladığı dökümanları konuşuyorsun. İsmail Saymaz, ‘Yok ben araştırdım’ dedi. Ya sen bunu araştırmadın, Murat beydi bunu ilk bulan. Ben zaten ona ne yolsuzluk varsa üzerine git dedim. Sonra biz Murat beyi çağırdık, sağolsun geldi, konuştuk. Sizin kanalda geçen konuşma Porsche cipiyle alakalıydı. Devlet zaten ben istemeden koruma verdi.

Dün çok sinirlendim. Bizim kanalın uydusundan başka bir şeyi yok. Kurumsallaşmak suç değil. Murat beyle konuştuğumuzda güzel şeyler konuştuk. Sohbetten para almıyorum dedim. Ben kendisinden özür diliyorum."

İlgili Haberler