Cübbeli Ahmet'ten öp beni yala beni açıklaması! Haluk Bilginer'in taklidi için ne dedi

Cübbeli Ahmet'ten öp beni yala beni açıklaması! Haluk Bilginer'in taklidi için ne dedi
Kamuoyunda "Cübbeli Ahmet" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün eski sohbetinde şarkı sözlerini eleştirdiği video yıllar sonra gündeme geldi. Ünlü, "öp beni, yala beni, tut beni" dediği videosu hakkında ilk kez konuştu.

"Cübbeli Ahmet" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü yıllar önce verdiği sohbette pop şarkıları hedef aldı, şarkıların ''öp beni tut beni'' gibi sözlerini eleştirdi. Ünlü''nün çıkışı müzik eşliğinde video haline getirildi ve sosyal medyada gündem oldu.

Show Haber, Cübbeli Ahmet ile röportaj yaptı ve Ünlü sosyal medyada olay olan o klip için şunları söyledi:

O işlerin boş işler olduğunu telaffuz etmiş oluyorlar. Belki gündem olmak istediğim zamanlar vardı olamıyordum belki bu işler ters işler. Onları hesap ederek söylemediğim için şimdi bana söylesen tekrar edemem milletin hepsi ezberleyecekler şarkı olunca ezberlenecek hale gelmiş.

"ESKİ SOHBETLERİ KARIŞTIRSINLAR ÇOK MALZEME ÇIKAR"

Baştaki sözlerde benimmiş sohbetimi dinleyince anladım. Beste başarılı tuttuğuna göre başarılı. Esas bunun okuması torunuma ait şarkı olmadan evvel. Şimdi bunlar yapmışlar. Eski sohbetleri karıştırsınlar onlara malzeme çıkar besteyi bilmem ama malzeme çıkar yani.

İlgili Haberler