Çukur 4.sezon 4.bölüm 2. Fragmanı yayınlandı mı? Yamaç, Erdenetlerin yanında

Çukur 4.sezon 4.bölüm 2. Fragmanı yayınlandı mı? Yamaç, Erdenetlerin yanında
4.sezonuyla ekranlara bomba gibi dönen Çukur dizisinin hayranları Çukur 4.sezon 4.bölüm 2. Fragmanı yayınlandı mı? Çukur yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorularının cevaplarını ararken yeni bölümde Yamaç, Erdenetlerin yanına geçiyor. Bunu öğrenen Cumali ise deliye dönüyor.

ÇUKUR 4.SEZON 4.BÖLÜM 2.FRAGMANI YAYINLANDI MI?

4 sezondur reyting rekorları kırmaya devam eden ve yeni sezonuyla ekranlara bomba gibi dönen Çukur dizisinin 4. Sezon 4.bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Yamaç, Erdenetlerin yanında yer alırken bunu duyan Cumali deliye dönüyor.

Ancak gerçeği tek bilen kişi ise Vartolu Saadettin. Vartolu’nun üstüne gelmesine dayanamayan Yamaç, “Çukur için kendimi sattım. Çukur’a bir şey olmasın diye kendimi sattım” ifadelerini kullanıyor.

ÇUKUR 4.SEZON 3.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çukur 4.sezon 3.bölümde Yamaç, Çukur'dan ayrılırken ailede ona tek destek olan kişi Vartolu olur. Evden kovulması sonrası Yamaç, Efsun'a gider ve Efsun ve Yamaç'ı birlikte gören Nehir ise adeta yıkılır. Gördükleri sonrası Koçovalıların evinden ayrılan Nehir, çocuğunu aldırmaya gider. Yamaç ise son anda öğrendiği bu durumu engellemek için kliniğe gitse de geç kalmıştır. Sabah uyandığında Efsun’un evinde Cengiz Erdenet’le karşılaşan Yamaç, Efsun’a çok kızsa da aslında Yamaç’ın hayatta kalmasını sağlayan Efsun’dur. Diğer taraftan Azer’e kaçan Karaca, düğün geceleri törene gelen Sultan’dan gerçeği öğrenir. Duydukları karşısında şok olan Karaca, babaannesinin ona bıraktığı silahı alır ve gecenin sonunda Azer’e doğrultur.