Çukur 4.sezon 5.bölüm 2.fragmanı yayınlandı mı? Cumali ile Yamaç karşı karşıya

Çukur 4.sezon 5.bölüm 2.fragmanı yayınlandı mı? Cumali ile Yamaç karşı karşıya
4.sezonuyla ekranlara fırtına gibi giriş yapan Çukur dizisinin hayranları Çukur 4.sezon 5.bölüm 2.fragmanı yayınlandı mı? Çukur yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorularının cevaplarını aranırken yeni bölümde Cumali Yamaç ile yüzleşiyor.

ÇUKUR 4.SEZON 5.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

4 sezondur reyting rekorları kırmaya devam eden ve yeni sezonuyla ekranlara bomba gibi dönen Çukur dizisinin 4. Sezon 5.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Erdenetlere savaş açan Cumali, Çukur ekibiyle beraber Cengiz Erdenet’in verdiği kahvaltıyı basar ve Cengiz Erdenet ise baskına karşı Yamaç’ı görevlendirir.

Burada Cumali Yamaç’a “O köpeği olduğun adamın oğlu benim doğmamış çocuğumun katili” der.

ÇUKUR 4.SEZON 4.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çukur 4.sezon 4.bölümde Karaca’nın “İdris Koçovalı’nın ölümünde payın var mı?” sorusuna verdiği cevapta Azer, Akın’ın da ismini veriyor.

Cevap sonrası şok olan Karaca, Azer’i vuruyor. Azer’in ölümü sonrası ise Azer’in kardeşleri Koçovalıların evine saldırıyor. Evine dönen Karaca ise Babaannesine “Ben üzerime düşeni yaptım. Sıra sende” diyor. Kabuslar görmeye başlayan Karaca'nın ise ruh sağlığı bozuluyor.

Diğer taraftan Cengiz Erdenet, Yamaç’ı Arık’ı kurtarmakla görevlendiriyor.

DESTEK VARTOLU’DAN GELDİ

Yamaç’a destek olan ise Vartolu. İkili Arık’ı kurtaramazken Arık tek başına düşmanlarının elinden kurtulmayı başarıyor. Cumali ise Yamaç’ın Erdenetlerin yanına geçtiğini öğrenir. Bölüm sonunda ise Yamaç Cengiz Erdenet’e “Sizin korumaya ihtiyacının yok. Neden ben?” diye sorar. Erdenet ise, “Belki düşündüğünden daha değerlisindir” cevabını verir.