Çukur 4.sezon 6.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Karaca’nın planı ne?

Çukur 4.sezon 6.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Karaca’nın planı ne?
4.sezonuyla ekranlara fırtına gibi giriş yapan Çukur dizisinin hayranları Çukur 4.sezon 6.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorularının cevaplarını ararken yeni bölümde Azer’den İdris Koçovalı’nın katillerinden birinin de Akın olduğunu öğrenen Karaca’nın planı merak konusu oluyor.

ÇUKUR 4.SEZON 5.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

4 sezondur reyting rekorları kırmaya devam eden ve yeni sezonuyla ekranlara bomba gibi dönen Çukur dizisinin 4. Sezon 6.bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Karaca, Akın ile görüşüyor ve “Ne yaptığını bilmiyorum ama düzeltebilirsin. Çukur’un yanında durarak, ailenin yanında durarak. Kendini feda ederek benim gibi” diyor. Azer’den İdris Koçovalı’nın katillerinden birinin de Akın olduğunu öğrenen Karaca’nın planı merak konusu

ÇUKUR 4.SEZON 5.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çukur 4.sezon 5. bölümde Cumali, Yamaç’ın bıraktığı defteri Aliçoya götürür. Aliço’nun defterdeki şifreleri çözmesiyle beraber Çukur, Cengiz Erdenet’in tüm iş yerlerine operasyon yapar ve iş yerlerindeki eşyalardan bazıları alır.

Yamaç ise bir yandan Cumali’yi durdurmaya çalışırken diğer taraftan Cengiz Erdenet’i öldürme planları yapar. Vartolu ile bu konuyu görüşen Yamaç, Cumali’yi durduramayacağını anlayınca Cengiz Erdenet’i öldürmeye karar verir.

Aliço ve Vartolu’nun gizlediği silahı av partisinde alan Yamaç, Erdenet’e silahı doğrultur. Diğer taraftan Cumali, amcasının mezarını kazdırır ve buraya kimsenin gömülmediğini öğrenir.