Çukur 41. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur son bölüm

Çukur 41. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur son bölüm
Çukur dün akşam 40. bölümü ile ekranlara damgasını vurdu. Adrenalin tavan yaptığı diziden hemen sonra çukurseverler 41. bölüm fragmanı yayınlandı mı diye sordu. Son bölümde Yamaç Cumali'yi de kurtarıyor. Yeni bölüm heyecanla bekleniyor...

Nefes kesen sahneleriyle popüler Çukur 40. bölüm dün akşam yayınlandı. Peki hemen ardından Çukur 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bu soru en çok aratılanlardan biri oldu. Yeni bölüm için heyecanlı bekleyiş sürüyor... Pazartesi gecelerinin vazgeçilmez hali gelen Çukur son bölümde Vartolu’nun Yamaç’ı dinlemeyerek harekete geçip yakalanması Yamaç’ı deliye döndürecek. Artık sadece Cumali’yi değil, Vartolu’yu da kurtarmak zorunda kalacak. Metin ve Kemal’i yanına alarak harekete geçen Yamaç’ın gözü hiçbir şey görmeyecek. Çeto’yu kurtarmak için plan yapan Mahsun, hiç beklemediği anda Yamaç’ı karşısında görecek. Büyük bir mücadelenin yaşanacağı bölümde Karaca, Sena’dan yardım isteyecek. Babasının çevresinden ayrılmayan Selim’in İdris ile karşılaşması ise ekran başındakilere duygu yüklü anlar yaşatmıştı. Öte yandan dizinin son bölümünde Vartolu'ya el uzatan kişi Cumali olduğu ortaya çıktı. İdris Koçavalı'nın büyük oğlu olan Cumaali cezaevinden çıkar çıkmaz kendisini Çukur'da buldu. Cumaali ailesinin intikamını Karakuzular'dan almaya yemin edecektir. Cumaali Çukur elibini tekrar bir araya getirecektir.

ÇUKUR 41. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Çukur'un 41. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haber sitemizde bulabileceksiniz.

ÇUKUR SON BÖLÜM -TIKLAYIN

yamac-001.jpg

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Çukur'un son bölümünde işler baya bir karışır. Yamaç artık sadece Cumali'yi değil, Vartolu'yu da kurtarmak zorundadır. Gözü hiçbir şey görmeyen Yamaç ile Çeto!yu kurtarma planı yapan Mahsun karşı karşıya gelir. Çukur 40. bölümünün ilk sahnesinde Necip Memilli ile bir odada kalan Cumali ile boyunlarında zincirlenmiş bir halde bulundular. Yamaç ile Cumali'nin karşılaşma sahnesi ise izleyenleri bir kez daha heyecanlandırıyor. Cumali Necip'i öldürmek için yemin içmiştir ama Yamaç buna engel olarak boynuna uyutucu iğne saplayıp etkisiz hale getirmiştir. Öte yandan Vartolu'nun başı belaya girer. Vartolu'nun kurtarıcısı ise Cumali olmuştur.

Çukur 41. bölümü Pazartesi günü saat 20.00'da Show TV'de izleyebilirsiniz. Yeni bölüm fragmanlarına ise buradan ulaşabilirsiniz.