Çukur 42. bölüm fragmanı yayınlandı! İdris ağlıyor

Çukur 42. bölüm fragmanı yayınlandı! İdris ağlıyor
Çukur 41. bölümünün ardından 42. bölüm fragmanı da yayınlandı. 2. sezon 9. bölümün ön izlemesinde Meliha İdris'in karşısına çıkıyor. İdris gözyaşlarına boğuluyor. İşte yeni bölümden dikkat çeken detay...

Her bölümü ile izleyenleri heyecanlandıran Çukur 42. bölüm fragmanı yayınlandı. Çukur dün akşam ekrana gelen 41. bölümünün ardından 2. sezon 9. bölüm sneak peek yayınladı. Yeni bölüm fragmanında dikkat çeken sahne Meliha ile İdris'in diyaloğu oldu. Meliha büyük sırrı ise ortaya çıkarıyor. İdris'e hesap soran Meliha'nın, "Bana üç tane sıktın. İkisi deldi geçti, biri kaldı içerde. Ben 35 yıl taşıdım al biraz da sen taşı. Ben olamadım o olsun tespihinin danesi, ben duramadım o dursun yanında! sözleri izleyenleri duygulandırıyor. İdris Koçavalı ise gözyaşlarına hakim olamıyor.

ÇUKUR 42. BÖLÜM FRAGMANI

Çukur 42. bölüm fragmanı yayınlandı. İzlemek için video butonuna tıklayın.

ÇUKUR 41. BÖLÜM İÇİN TIKLA

ÇUKUR SON BÖLÜM DE NE OLDU?

Çukur 41. bölüm fragmanında Karakuzuların elinde olan Aşkın, Saadet'in yardımıyla kurtuluyor. Aşkın Yamaç ve Vartolu'ya beni Saadet ablam kurtardı demesi üzerine Vartolu Sadiş'i kurtarmak için harekete geçiyor. Karakuzular'ın evine gidiyor fakat Mahir Sadiş'i rehin alıyor ve Vartolu onu göremeden evden ayrılıyor. Heyecanın tavan yaptığı bu anlarda Vartolu'nun mücadelesi izleyenler tarafından beğeni topladı.

Çukur 41. bölüm, Çukur 42. bölüm fragmanını izlemek için detaylar haberimizde.