Çukur 42. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çukur 42. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Çukur 41. bölüm bu akşam Show TV'de izleyici ile buluşacak. Yeni bölümde birçok sürpriz detay var. Peki Çukur 42. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 'Kurt sürüye gece iner' sözü adrenali tavan yaptı!

Çukur 42. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fenomen haline gelen popüler dizi Çukur 41. bu akşam yayınlanacak. Hemen ardından da Çukur 42. bölüm fragmanı yayınlandı mı? soruları gelmeye başlıyor. Çukur'un son bölümünde izleyenleri şaşkına çeviren olaylar yaşanıyor. Aşkın, amcası Cumali'ye kendisinin Saadet ablasının kurtardığını söylüyor. Bunu duyan Vartolu ise kulaklarına inanmıyor. Akıllara Saadet yaşıyor mu? sorusunu getiriyor. Öte yandan Yamaç ile Cumali Çeto için birbirine giriyor. Cumali Çeto'yu öldürmek için hazırlanırken Yamaç engeline takılıyor. Peki yeni bölümde neler olacak? Vartolu hamile olan sevgilisi Saadet'e kavuşabilecek. Sadiş Karakuzular'ın elinden kurtulabilecek mi? Tüm soruların cevabı bu akşam Show TV'de yayınlanacak olan yeni bölümde olacak.

ÇUKUR 42. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Çukur 42. bölüm fragmanı yayınlanan son bölümünün ardından haber sitemizde olacak. 

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Vartolu ve Medet bağlandıkları iplerden kurtulmanın çaresini düşünürken, Medet cebinde bıçak olduğunu fark eder. Ancak bıçağa yetişmesi mümkün değildir. Bu arada Yamaç, Vartolu’nun yakalanması ile iyice çileden çıkar. Metin ve Kemal ile beraber plan yapar. Mahsun Çeto’yu kurtarmak için harekete geçmiştir. Afganlılara saldırırlar. Büyük bir çatışma başlamıştır. Çeto’yu bulamaz. Çeto ve Cumali zincirlenmiş bir şekilde uyanırlar. Nerede olduklarını bilemezler. Ancak Cumali karşısında Çeto’yu görür. İkisi de birbirlerine saldırılar ama bağlandıkları zincirler ikisini de engellemektedir.Cumali ve Çeto nasıl bu duruma düştüklerini bir türlü anlayamaz. Yamaç, Reşit Fazullah’ın villasına operasyon yapar. Reşit’i odasında sıkıştıran Yamaç, oynanan oyunu Reşit’e açıklar. Ona Mahsun’un Kadı’nın oğlunu nasıl kaçırdığını ve suçu nasıl Reşit’e atmaya çalıştığını anlatır.Yamaç Cumali’yi zincirlerinden kurtarır. Cumali, Çeto’yu öldürmek niyetindedir ancak Yamaç’ın planı başkadır ve ona engel olur. Cumali ve Yamaç birbirine girer. Kavga sırasında silahı eline geçiren Cumali tam Çeto’yu öldürecekken Yamaç ona bir şırınga yapar ve Çeto’yu kurtarır. Ancak aynı iğneden Çeto’ya da yapar.

Çukur 41. bölüm ve 42. bölüm fragmanını haberimizde bulabilirsiniz.