Çukur 52. bölümde neler olacak? Yücel ortaya mı çıkıyor?

Çukur 52. bölümde neler olacak? Yücel ortaya mı çıkıyor?
Pazartesi günlerinin sevilen dizisi Çukur'un 52.bölün fragmanı yayınlandı mı? Karakuzular ve Koçovalılar karşı karşıya geliyor. Yücel’in gelişi Çukur’da neleri değiştirecek? İşte detaylar...

Çukur 51. bölümü ile geçen hafta ekranlara gelirken son bölümde Yamaç’ı vuran ortaya çıkmıştı. Sena Mahsun’a silah çekmişti. İşte son ayrıntılar.

ÇUKUR 52. BÖLÜM NELER OLACAK

Çukur dizisinin merakla beklenen 52.bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Yeni bölüm fragmanı sosyal medyada büyük bir ilgi ile karşılandı

KOÇAVALILAR VE KARAKUZULAR KARŞI KARŞIYA

İdris’ten Karakuzuların Çukur’a döneceğini öğrenen Cumali’nin sinirlerine hakim olamadığı, Kemal’in ağabeyi Metin’e gözyaşları içinde hesap sorduğu tanıtımda Meliha’nın, İdris’e desteği dikkat çekiyor. Çeto’nun karşısına çıkan Yamaç’ın “Sen bizim kolumuzu kanadımızı kırdın ama biz iyileştik. Biz Çukur’dayız, Koçovalılar Çukur’da Çeto ve sen bizim daha ne kadar deli olduğumuzu görmedin!” sözleriyle meydan okuduğu anlar heyecanı yükseltiyor.

YÜCEL ORTAYA ÇIKIYOR

İdris’in, torunu ve gelinini öldüren Çeto’yla ilk defa karşı karşıya geldiği bölümde Çeto’nun isteği İdris’i önemli bir karar aşamasına getirecek. Yamaç ve İdris’in seçimi sonucunda Karakuzular, Çukur’a geri dönecek. Bu durum karşısında Cumali ve Salih, öfkeden deliye dönecek. Vicdan azabı çeken Metin ile Yamaç’ın mahalle kahvesindeki yüzleşmesi, Çukur’dakilere eski günleri hatırlatacak. Koçovalılar’ın, Karakuzular’ın üstünde birilerinin olduğu şüphesi Çeto’nun talebiyle daha da güçlenecek. Cumali ve Salih’in attığı adım onları bir sürprize götürecek. Tansiyonun yükseleceği bölümde Yücel’in kim olduğu gerçeği de ortaya çıkacak.