Çukur 90.bölüm yeni fragmanı yayınlandı. Cumali Koçovalı vuruluyor mu?

Çukur 90.bölüm yeni fragmanı yayınlandı. Cumali Koçovalı vuruluyor mu?
Çukur dizisinin 90. Yeni bölüm (3. Sezon 23.bölüm) yeni fragmanı yayınlandı. Çukur 90. Yeni bölümünde Çağatay’ın evine giden Cumali tuzağa düşürülüyor. Cumali’nin vurulup vurulmadığı ise merak konusu. İşte Çukur’un yeni fragmanı…

Cumali Koçovalı vuruluyor mu?

Çukur’un en son yayınlanan 88.bölümünde heyecan doruğa geldi. Show TV’nin çok tartışılan dizisi Çukur’un son bölümünde Yamaç, Selim ve Cumali’yi bir araya getirerek Çukur’u Çağatay’dan kurtarmaya çalıştı. Çukur’un 90.yeni bölümünde ise Cumali Koçavalı, Çağatay’ın evine saldırıyor ve tuzağa düşüyor. Cumali’nin vurulup vurulmadığı ise merak konusu.

DİZİNİN KADROSU

Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu ve Perihan Savaş gibi ünlü isimlerin yer aldığı Ay Yapım imzalı dizide İstanbul’un belalı mahallelerinden birinin kontrolü Koçovalı ailesine aittir. Bu mahalleye gözünü diken başka bir grubun saldırısı sonucu ailenin küçük oğlu Yamaç yıllar sonra mahalleye döner ve Çukur’u savunmada ailesine destek verir. Dizinin geçen sezon finalinde İdris Koçavalı’nın ölmesinden sonra ise ailenin başına Yamaç geçer.