Çukur 91.bölüm ilk sahne yayınlandı mı? Çukur’da neler oldu?, Cumali, bebeğini kaybetti.

Çukur 91.bölüm ilk sahne yayınlandı mı? Çukur’da neler oldu?, Cumali, bebeğini kaybetti.
Çukur dizisinin 91. Yeni bölüm (3. Sezon 24.bölüm) ilk sahne yayınlandı mı? Çukur 90. Yeni bölümünde neler oldu? Damla’nın durumu karşısında Cumali ne yapacak? İşte Çukur’da yaşanan gelişmeler…

Çukur yeni bölüm ilk sahnesi yayınlandı mı?

Çukur’un 91. Yeni bölüm ilk sahnesi yayınlandı mı?, Çukur’un dün akşam yayınlanan yeni bölümünde neler oldu?, Dizinin dün yayınlanan bölümünde Çağatay’a karşı tek kalan Yamaç, Salih’ten gereken desteği buldu. Ancak Çağatay’a engel olamadı.

ÇUKUR 90. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çukur’un dün akşam yayınlanan bölümünde Çağatay’a boyun eğmiş gibi gözüken Yamaç, Selim ve Cumali’den gerekli desteği göremeyince desteği Salih’ten gördü. Çağatay’ın öldürtmek istediği gazeteciyi öldürmemek için elinden geleni yapan Yamaç, Çağatay’ın yedek planı yüzünden gazetecinin ölmesine engel olamadı. Cumali’yi Damla ve çocuğu ile Selim’i ise eski bir adamını öldürmesi nedeniyle tehdit eden Çağatay Yamaç’ı gazetecinin ölümü yüzünden gözaltına aldırttı. Damla ise Cumali’nin Yamaç’a ihanet etmemesi için ilaç içerek çocuğunu düşürdü. Son sahnede Cumali, Çağatay’ın evine el bombasıyla giderken Damla’yı kanlar içinde görünce ne yapacağını şaşırdı.

DİZİNİN KADROSU

Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu ve Perihan Savaş gibi ünlü isimlerin yer aldığı Ay Yapım imzalı dizide İstanbul’un belalı mahallelerinden birinin kontrolü Koçovalı ailesine aittir. Bu mahalleye gözünü diken başka bir grubun saldırısı sonucu ailenin küçük oğlu Yamaç yıllar sonra mahalleye döner ve Çukur’u savunmada ailesine destek verir. Dizinin geçen sezon finalinde İdris Koçavalı’nın ölmesinden sonra ise ailenin başına Yamaç geçer.

Çukur’un 91. Yeni bölüm ilk sahnesi yayınlanır yayınlanmaz haberimizde bulabilirsiniz…