Çukur bu akşam yayınlanacak mı?

Çukur bu akşam yayınlanacak mı?
Pazartesi günlerinin sevilen dizisi Çukur yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı? Sosyal medyada çok merak edilen dizi son bölümü ile izleyici ekran başına kilitlenmişti. Peki, son bölümde neler oldu? İşte detaylar...

Çukur son bölümde Metin’i marinaya Çeto’nun bindiği yatı araştırması için gönderen Yamaç hiç beklemediği bir isimle karşılaşıyor. Marinadaki tüm yatların Baykal’ın olduğunu söyleyen Kemal fotoğrafları Yamaç’a gösteriyor. Baykal’ın ölmediğini anlayan Yamaç, Karakuzuların arkasındaki ismin Baykal olduğunu çözüyor. İşte detaylar…

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Remzi’nin siyah cipli birinin kendisi ile konuştuğunu ve Çeto’nun öldürüleceğini söylediğini anlatması ile Mahsun mekâna koşuyor. Mekana girer girmez yerde yatan Çeto’nun yanına koşan Mahsun, Remzi ile beraber Çeto’yu kurtarıyor.

Çeto’nun hikayesini öğrenen Cumali ve Vartolu, bu hikaye üzerinden Çeto’ya yüklenmeyi planlıyor. Durumun hassasiyetini düşünen Yamaç ise bu konunun çok bel altı olduğunu söyleyip yapmak istemiyor. Yamaç’ın hassasiyetini görüp Karakuzuların yaptıklarını bir bir sayan Vartolu, Çeto için hiçbir şeyin bel altı olmayacağını söylüyor. Tüm hazırlıklar tamam olur olmaz yanına Vartolu’yu alan Cumali, Çeto’ya yüklenmeye başlıyor. Çeto kendine sünnet üstünden yüklenilmeye başlayınca kendini kaybetmeye başlıyor.

Cumali, Sultan’ın ve İdris’in işe karışması yüzünden aşık olduğu kadınla değil de Damla ile nikah masasına oturmak zorunda kalıyor. Bu durumdan memnun olmayan Cumali ve Damla dışarıya renk vermiyor. Cumali hem kardeşleri hem de babası ile birlikte oynamaya başlıyor. Çeto’nun düğünü basacağını tahmin eden Yamaç ise sahte bir düğün hazırlayıp Çeto’yu tuzağa çekiyor.

Sahile giden Çeto, Mahsun’u denize taş atarken bulunca ona katılıyor. Yalnız geçirdiği çocukluğundan bir hikâyeyi anlatmaya başlayan Çeto’nun sesi titreyip gözleri dolmaya başlıyor. Konuyu kendi ailesine gelince gözyaşlarını tutamayan Çeto, babasının kendisini başkalarına sattığını söylüyor. Çeto kendine yapılan eziyetleri bir bir sayarak bu hale nasıl geldiğini anlatıyor.

ÇUKUR BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Pazartesi günlerinin sevilen dizisi Çukur'un yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı? Son bölümü ile izleyiciyi ekranlara kitleyen, Çukur 57. yeni bölümü ile bu akşam ekranlarda olacak.