Çukur bu akşam yayınlanacak mı?

Çukur  bu akşam yayınlanacak mı?
Pazartesi günlerinin sevilen dizisi Çukur yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı? Sosyal medyada çok merak edilen dizi son bölümü ile izleyici ekran başına kilitlenmişti. Peki, son bölümde neler oldu? İşte detaylar.

Çukur yeni bölümde neler olacak? Son bölümde neler oldu? Çukur bu akşam yayınlanacak mı? Çukur son bölümde Mahsun, Koçovalar'dan kaçan Çeto'ya Yamaç, Salih ve Cumali'nin gözleri önünde kurşun yağdırdı.İşte detaylar...

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER ALDI

Çukur son bölümde Fikret, bahçede kömür alırken akrabası onu yanına çağırıyor. Babasının kaza geçirdiğini, Fikret'e onu Kadir'in yanına götüreceğini söylüyor. Fikret'in eve gelmemesi annesini telaşlandırıyor. Kadir'in eve gelmesiyle annesi Fikret'i bulamadığını söylüyor. Fikret'i bulmak için Emmi yardıma geliyor. Akrabadan şüphelenen Emmi, Fikret'in yerini soruyor. Fikret'in ormana kaçtığını öğrenen Emmi onu aramaya başlıyor.

Babasını bıçaklayan Mahsun göz yaşları içinde annesine bakıyor. Çeto'nun kendisine söyledikleri aklına geliyor. Çeto, Mahsun'un babası meyve satarken yanına gidiyor. Meyve alışverişi sırasında sohbet etme fırsatı buluyorlar. Kadir, Çeto'ya oğlunun kayboluşundan bahsediyor.

Karaca eve gelen Celasun'u görmezden gelmeye başlıyor. Bunun sebebini soran Celasun, Karaca'nın hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını söylemesiyle şaşırıyor. Celasun'u çok sevdiğini, onun için kurşun yediğini söyleyen Karaca artık kendisine bakmamasını istiyor. Bu konuşmayı Damla duyuyor.

Vartolu koşturarak eve doğru gidiyor. Koçovalılar kadınları evde bulamayınca büyük bir telaşa kapılıyor. Yamaç, Cumali ile telefonda konuşurken herkesin iyi olduğunu, onları güvenli bir yere götürdüğünü öğreniyor. Uluç sayesinde Karakuzular'ı atlatıyorlar.

İdris, evde sesler duyduğunu söyleyen Meliha'nın yanına gidiyor. Hiçbir eşyanın çalınmamış olup ancak evin darmaduman edilmesi ikisini de garibine gidiyor. Eşyaları toparlarken İdris eski fotoğrafları görüyor. O sırada Hale'nin yazısını gören İdris, onu ilk gördüğünde aklına Meliha'nın gençliğinin geldiğini söylüyor.

Yamaç, ütü yapan Sena'nın gizlice arkasına geçip onu korkutuyor. Aralarında komik anlar yaşanıyor. Yamaç, yaşanan onca şeyden sonra Sena'nın gitmediğini söylüyor. Sena sevdik de katlandık müdür diye cevap veriyor. Yamaç, Sena'nın bu sözüne çok gülüyor.

Damla, Cumali ile konuşmak istediğini belirtiyor. Normal bir insan gibi kendisine nasılsın Damla, günaydın Damla gibi ifadeler kullanabileceğini söylüyor. Karı koca olmadıklarını, trip çekemeyeceğini, isterse Yıldız ile birlikte olabileceğini Cumali'ye anlatıyor.

Mahsun, Çeto'nun organ ticareti yaptığını öğrenmesinin ardından büyük hayal kırıklığı yaşamıştı.Yamaç ve Sena ise Mahsun'un anne ve babasını buldu. Çeto'nun babasıyla ilgili söylediği yalana inanan Mahsun, öz babasını öldürdü. Ancak gerçeği anlayan Mahsun, Çeto'nun yaptığını affetmedi.Beyefendi ise Mahsun'un en üzüntülü anında yanına geldi ve 'Artık yeni bir hayata başla' dedi. Mahsun, Koçovalar'dan kaçan Çeto'ya Yamaç, Salih ve Cumali'nin gözleri önünde kurşun yağdırdı.

ÇUKUR BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Pazartesi günlerinin sevilen dizisi Çukur'un yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı? Son bölümü ile izleyiciyi ekranlara kitleyen, Çukur 58. yeni bölümü ile bu akşam ekranlarda olacak.