Çukur ne zaman yayınlanacak? Çukur yeni bölüm ne zaman? Çukur’un yayınlanma tarihi belli oldu.

Çukur ne zaman yayınlanacak? Çukur yeni bölüm ne zaman? Çukur’un yayınlanma tarihi belli oldu.
Show TV’nin reyting rekortmeni dizisi Çukur’un çekimlerine korona virüs nedeniyle ara verilmesi nedeniyle yeni bölümleri yayınlanmıyordu. Dizinin hayranları da Çukur ne zaman yayınlanacak? Çukur yeni bölüm ne zaman? sorularının cevabını arıyor.

Çukur'un çekimleri ne zaman başlayacak?

Show TV’nin ilgiyle izlenen dizisi Çukur’un çekimlerine korona virüs nedeniyle ara verilmesi nedeniyle yeni bölümleri yayınlanmıyordu. Dizinin hayranları da Çukur ne zaman yayınlanacak? Çukur yeni bölüm ne zaman? sorularının cevabını arıyor. Çukur dizisinin çekimlerinin ne zaman başlayacağı belli oldu. İşte detaylar haberimizde

ÇUKUR YERİNE İÇERİDE BAŞLIYOR

Show TV'de yayınlanan ve 2017 yılında ekranlara veda eden 'İçerde' dizisi yeniden izleyicisi ile buluşacak. Başrollerinde Çağatay Ulusoy ile Aras Bulut İynemli'nin yer aldığı İçerde'nin yeniden yayın tarihi belli oldu. 'İçerde' dizisi yarın ilk tekrar bölümüyle ekranlara gelecek ve her Pazartesi akşamı yayınlanacak.

BU SEZONU KAPATTI

AY Yapım’a ait olan İçerde dizisinin tekrar bölümleriyle Pazartesi akşamları ekrana gelecek olması, aynı yapım şirketine ait olan Çukur dizisinin bu sezonu kapattığı şeklinde yorumlandı. Dizinin yeni bölüm çekimlerinin ne zaman başlayacağıyla ilgili yapım şirketi tarafından resmi bir açıklama yapılmasa da dizi çekimlerinin Eylül ayına kaldığı düşünülmekte.