Çukur son bölüm ve 2. sezon 15. bölüm fragmanı

Çukur son bölüm ve 2. sezon 15. bölüm fragmanı
Çukur 2. sezon 14. son bölümü bu akşam yayınlanacak. Son bölümde; Koçavalılar ve Karakuzular büyük bir çatışmaya giriyor. Peki, Çukur 2. sezon 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı?...

Çukur 2. sezon 14. son bölümü yani Çukur 47. bölüm bu akşam ekranlarda izleyicisi ile buluşacak. Hemen ardından Çukur 2. sezon 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı? şeklinde sorular gelmeye başlayacak. Son bölümde, Çeto'nun "Koçavalılarmış! Koçavalılar mı kaldı allah aşkına? Kendi avradını koruyamayan, kendi çocuğunu koruyamayan adam mahallesini nasıl koruyacakmış?" sözleri çatışmanın fitilini ateşliyor. Öte yandan Vartolu ile Yamaç karşı karşıya geliyor.  Cumali Koçavalı ise, " İdris Koçavalı kendi mahallesinde, kendi kahvehanesinde kahvesini höpürtedecek ve ben de diyeceğim ki, baba buyur emanetin Çukur" diyor. Koçavalılar Çukur'u Karakuzular'ın elinden almak için büyük bir savaşa giriyor. Yayınlandığı her bölümde izleyicinin nefesini kesen, reyting sıralamasında haftanın birinciliğini hiç şaşmadan alan Çukur dizisi ile ilgili yeni ayrıntılar haberimizde.

ÇUKUR 2. SEZON 15. BÖLÜM FRAGAMANI (ÇUKUR 48. BÖLÜM) YAYINLANDI MI

Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanında gelmesi bekleniyor. Kanal tarafından yayınlanır yayınlanmaz haber sitemizde olacaktır.

ÇUKUR SON BÖLÜM NELER OLDU

Çukur 2. Sezon 13. Bölümünde (Çukur 46. Bölüm); Çukur’un çocuklarının Karakuzuların elinde olması Yamaç ve Cumali’yi çılgına çevirecek. İkili, Metin ve Kemal’le birlikte çocuklar için harekete geçerken büyük bir sürprizle karşılaşacaklar. Saadet’e ve oğluna kavuşabilmek için Çeto’ya çalışan Vartolu’nun sırrını, Çukur’dan biri öğrenecek ve Vartolu’yla yüzleşecek. Bu kişinin kim olduğu merakla beklenirken Sultan, yeniden Sultan Ana olarak Sena, Ayşe, Akşın ve Karaca’ya kol kanat gerecek. Bu sırada Mahsun da Sena’ya yakın olabilmek için yeni oyunlar oynayacak. Yamaç, Sena’ya kendini “Fikret” olarak tanıtan bu komşudan şüphelenirken, Çeto ve Mahsun’la ilgili Ersoy’dan istihbarat alacak. Çeto için çalışanın kim olduğunu bulmadan rahat etmeyecek Cumali ise hedefine her geçen saniye daha da yaklaşacak.