Çukur son bölüm ve 2.sezon 16. bölüm fragmanı

Çukur son bölüm ve 2.sezon 16. bölüm fragmanı
Çukur 48.son bölümü ile izleyicisi ile buluştu. Son bölümde, Vartolu ile Selim'in duygusal konuşması geceye damgasını vuruyor. Tuzak kurulan Yamaç'ı kim vurdu? Peki, Çukur 2. sezon 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çukur 48. son bölümü dün akşam yayınlandı. Son bölümde, Vartolu Sadiş'i Karakuzuların elinden almak için büyük bir hazırlık yapıyor. Yamaç ile Cumali silah elde edip çatışma için plan yapıyorlar. Karakuzular da tabi bütün adamlarını toplayıp örgütlüyor. Kurşunların havada uçtuğu Çukur 'un yeni bölümde neler olacak? Saadet kurtulacak mı? 

YAMAÇ ÖLÜYOR MU?

Yamaç işbirliği yaptığı Ersoy ile görüşmeye gitti. Orada ise Yamaç'a bir tuzak kuruldu. Yamaç'ı üç yerinden vurdular! Yamaç acılar içinde kıvranırken, "Neden bunu yaptın" diye söylüyor. Yamaç'ı tanıdık birinin vurduğu anlaşılıyor. Peki Yamaç ölüyor mu? Yamaç kurtulacak mı? Merak konusu oldu.

Dizinin son sahnesinde izleyicileri büyük bir sürpriz bekliyordu. Dizinin başrol karakteri olan Yamaç Koçovalı, Karakuzular’dan Ersoy tarafından ormanlı bir araziye davet edildiğini düşündü. Koçovalı ailesinin uzun bir süre sonra yeniden bir araya geldiği anlarda Yamaç, kendisine söylenen yere gitti.

YAMAÇ’I KİM VURDU?

Yüzüne tutulan araba farlarından dolayı kimin geldiğini göremeyen Yamaç’a 2 el ateş edildi. İzleyenleri şoke eden gelişme sonrasında Yamaç’ın “neden, neden” diye sorması dikkat çekti. Yamaç’ın kim tarafından vurulduğu diziyi izleyenler tarafından tartışma konusu olurken. Yamaç’ı vuran Medet, Selim, Emmi isimlerinin olabileceği söylendi.

ARAS BULUT İYNEMLİ DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Dizinin başrol oyuncusu olan Aras Bulut İynemli’nin diziden ayrılmasını istemeyen birçok izleyici sosyal medyadan mesaj paylaştı. Bazı izleyicilerinin Yamaç karakterinin birkaç hafta dizide görünmeyebileceği ve bu süre zarfında karakteri canlandıran Aras Bulut İynemli’nin bedelli askerlik görevini yapacağı ileri sürüldü.

ÇUKUR 2. SEZON 16. BÖLÜM (49. BÖLÜM FRAGMANI) YAYINLANDI MI

Dizinin bu akşam son bölümünün yayınlanmasının ardından yeni bölüm ön izlenmesinin yayınlanması bekleniyor. Yayınlanır yayınlanmaz haber sitemizde olacaktır.

cukur-son-bolum.jpg

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Çukur 2. Sezon 14. Bölümünde (Çukur 47. Bölüm); Yamaç, Ersoy’dan istihbarat almaya devam ederken Çeto ve Mahsun’u öldürmek için Ersoy’un yaptığı plan ikiliyi beklenmedik bir duruma sürükleyecek. Vartolu’nun Çeto ve Mahsun’a aralarında köstebek olduğunu söylemesi tansiyonu yükseltirken Aliço’nun yakaladığı ipucu Yamaç’ı Vartolu’nun sırrına giderek yaklaştıracak. Selim ile Sultan’ın yüzleşmesi merakla beklenecek. İdris’in atacağı adım ise tüm dengeleri değiştirecek.
Çukur 48. bölüm: Çukur’da duyulacak ateş sesleri yeni ve çok daha büyük bir fırtınanın habercisi olurken yepyeni bir dönemi başlatacak! Karakuzular, yaşadıkları şoke edici kayıplardan sonra Çukur’dan çıkmak zorunda kalacaklar. “Koçovalılar, Çukur’u geri mi alıyor” sorusunun cevabının merakla bekleneceği bölümde, tansiyon bir an bile düşmeyecek. Karakuzular, Çukur’dan çıksa da Çukur’a kimseyi almamak için güçlerini sonuna kadar kullanacaklar. Yamaç, Saadet ve bebeğinin yaşadığını öğrenmesiyle, kardeşi Vartolu’ya destek olup onları kurtarmak için elinden geleni yapacak. Bu sırada Selim’in Cumali’nin karşısına çıkması duygu yüklü anlar yaşatacak. Koçovalılar uzun zaman sonra bir arada olmanın mutluluğunu yaşayacak. Çukur’un ana karakterlerinden birinin beklenmedik anda vurulması Çukur’daki tüm dengeleri değiştirecek.