Çukur yeni bölümde neler olacak?

Çukur yeni bölümde neler olacak?
Pazartesi günlerinin sevilen dizisi Çukur yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı? Sosyal medyada çok merak edilen dizi son bölümü ile izleyici ekran başına kilitlenmişti. Peki, son bölümde neler oldu? İşte detaylar

Çukur yeni bölümde neler olacak? Son bölümde neler oldu? Çukur bu akşam yayınlanacak mı? Yeni bölümde neler oluyor. İşte detaylar...

YENİ BÖLÜM FRAGMANINDAN

Çukur bu akşam 2. sezonun 29. bölümüyle ekrana gelecek. Sahte Baykal’ın vurulması, Yamaç’ı cevapsız sorularla bırakacak. Yamaç, Yüzüklü’nün peşine düşerken Cumali’nin, Timsah’ın elinde olduğunu öğrenmesi herkesin hedefini bir anda değiştirecek. Ancak bu sırada da Yüzüklü boş durmayacak ve planlarını uygulamaya devam edecek.

Vartolu, sürpriz şekilde Cumali’nin yardımına yetişerek kendini tehlikeye atacak. Koçovalı Kardeşler, Medet’le birlikte omuz omuza mücadele edip kurtulmaya çalışırken, İdris ve Meliha ise yıllar sonra Gül Pavyonu’na giderek eski defterleri açacak.

Haftalardır ekran başındakilerin heyecanla beklediği Yüzüklü’nün kim olduğu sorusu cevap bulurken, Koçovalılar Yüzüklü’nün beklenmedik hamlesiyle aralarından birini kaybetme korkusuyla yüzleşecekler.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Yamaç, hiç beklemediği anda, farkında olmadan Yüzüklü ile yan yana gelecek. Yüzüklü’nün, Yamaç’a Sena’nın ölümüyle ilgili ipucu bırakması Yamaç’ı, Meliha ile karşı karşıya getirecek. Sedat’ın hayatını kaybetmesi Çukur’a yepyeni bir düşman kazandıracak. Gözlerin Yüzüklü’ye çevrildiği sırada Timsah izini belli etmeden, Yamaç’a ulaşabilmek ve Sedat’ın intikamını alabilmek için Çukur’da ortalığı karıştıracak. Vartolu Salih’in değerli taşların peşine düşeceği bölümde, Yamaç sürpriz şekilde Baykal’dan telefon alacak. Herkesin Yüzüklü ve Baykal’a odaklandığı bölümde Timsah’ın, Koçovalı erkeklerinden biriyle yüzleşmesi şaşırtıcı bir sonla bitecek.

ÇUKUR BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Pazartesi günlerinin sevilen dizisi Çukur'un yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı? Son bölümü ile izleyiciyi ekranlara kilitleyen Çukur 62. yeni bölümü ile bu akşam ekranlarda olacak.