Çukur yeni bölümde neler olacak? İdris Çukur'a geri mi dönüyor?

Çukur yeni bölümde neler olacak? İdris Çukur'a geri mi dönüyor?
Pazartesi günlerinin sevilen dizisi Çukur'un 53.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümde neler olacak. İşte detaylar...

Çukur 52. bölümü ile geçen hafta ekranlara gelirken, son bölümde Çukur’da büyük buluşma gerçekleşti. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İdris Çukur'a geri mi dönüyor? İşte detaylar.

ÇUKUR YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK

Çukur dizisinin merakla beklenen 53.bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Yeni bölüm fragmanı sosyal medyada büyük bir ilgi ile karşılandı.

İDRİS ÇUKUR’A GERİ Mİ DÖNÜYOR

Aliço’nun “Aile neredeyse, ev orası!” sözlerinden etkilenen İdris, “İdris Koçovalı” olarak Çukur’a geri dönüyor. Koçovalıların büyük bir mutlulukla İdris’i karşıladığı tanıtımda, Yücel, “Benim yıllarımı aldılar, canlarını istiyorum!” sözleriyle intikam fitilini ateşliyor. Ayşe ve Selim’in hesaplaşması dikkat çekerken, Çeto ve Mahsun’un yeni planı merak uyandırıyor.

İdris’in, “Bizim bıraktığımız boşluğa kuzular daldı. Şimdi meydan tekrar boş. Kim ceketini asarsa meydan onun olacak!” sözlerinin ekrana geldiği tanıtımda Karakuzular, harekete geçen Koçovalıları karşılarında buluyor. Vartolu ve Medet’in mahalledeki eğlenceli halleri dikkat çekerken, onları gören Çeto ve Mahsun’un ne tepki vereceği merak uyandırıyor. Bu kez Çukur’da hesaplaşan Koçovalılar ve Karakuzuların kavgası ise heyecanı yükseltiyor.