Çukur yeni bölümde neler olacak? Sena Mahsun'u vuracak mı?

Çukur yeni bölümde neler olacak? Sena Mahsun'u vuracak mı?
Pazartesi günlerinin sevilen dizisi Çukur'un 51.bölün fragmanı yayınlandı mı? Sena Mahsun'u vuracak mı? Yamaç’ı vuran kişi bulundu mu? İşte detaylar...

Çukur 50. bölümü ile geçen hafta ekranlara gelirken son bölümde Çukur’da sıkıntılar artarak devam ederken.Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar.

ÇUKUR YENİ BÖLÜMDE NE OLACAK

Çukur dizisinin merakla beklenen 51.bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Yeni bölüm fragmanı sosyal medyada büyük bir ilgi ile karşılandı

SENA MAHSUN'U VURACAK

Sena’ya kendini Fikret olarak tanıtan Mahsun, hiç beklemediği bir anda elinde silahını ona doğrultmuş Sena’yı görüyor. Mahsun, yaşadığı şokla elindeki kar küresini yere düşürürken, Sena’nın neler yapacağı merakla bekleniyor.

Koçovalılar, Karakuzuları Çukur'dan gönderdikten sonra dönme kararı alıyor bu konuda Selim önemli etki yapıyor. Sultan bu haberi kızlarla paylaşıyor. Koçovalılar geri dönmesi büyük ilgi ile karşılanıyor. Bu arada Karakuzular geri dönen Koçovalılar için plan yapıyor ve onlar zarar vermeyi planlıyor. Karakuzular yeniden toplandıktan sonra Mahsun ve Çetö Çukur'a saldırı yaparlar ve kan dökerler.

SULTAN İLE MELİHA YÜZLEŞİYOR

Sena yeni bölüm fragmanında Yamaç bu durumdan olmasını istemediği için isyan ediyor. Bu arada İdris Cumali' ye tokat atıyor. Çukur'a geri dönen Sultan ile Meliha 30 yıl sonra yüzleşiyor. Hastanenden çıkan Yamaç Çukur'a geri dönüyor ve dosta düşman mesaj veriyor. Bu arada Selim Yamaç'ı vuranı bulmak için Aliço ile görüşüyor. Aliço Yamaç'ı vuranı biliyor mu?