Çukur’da sürpriz ayrılık. Canına kıydı

Çukur’da sürpriz ayrılık. Canına kıydı
Ekranların sevilen dizisi Çukur’da bir ayrılık daha yaşandı. Reyting rekortmeni dizinin son bölümünde Yamaç’ın kaçırdığı Cengiz Erdenet canına kıydı. Böylelikle usta oyuncu Mustafa Avkıran Çukur’dan ayrılmış oldu.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Mustafa Avkıran, Nejat İşler, Damla Sönmez, Rıza Kocaoğlu ve Perihan Savaş gibi isimlerin yer aldığı Çukur dizisi dün akşam yeni bölümüyle izleyicisiyle buluştu.
ÇAĞATAY GERİ DÖNDÜ
Reyting rekortmeni dizide babası Cengiz Erdenet’le konuşan Çağatay, yeniden tüm işlerin başına geçebilmek için geri döndü.
Çağatay ve Kulkan babaları Cengiz Erdenet'in devrinin bittiğini düşündükleri için beklenmedik bir karar aldı. Yamaç'ı arayan Kulkan, Cengiz Erdenet'in otele döndüğünü ve bu sefer hiçbir tuzak olmadan kendisini alabileceklerini söyledi. Şirketin başına geçmek isteyen Çağatay, Kulkan'la birlikte plan yaparak Cengiz Erdenet'i Koçovalılar'a teslim etti. Tüm adamlarını otelden çeken Çağatay, babası Cengiz'i tek başına ve silahsız bir şekilde bıraktı. Yamaç ve Cumali ise otele gelerek Cengiz Erdenet'i kaçırdı.
CENGİZ ERDENET CANINA KIYDI
Yamaç, Cengiz'e mahalleyi zehirlediği maddeyle ya da silahla ölme şansı sundu. Cengiz Erdenet ise zehirlenmek yerine silahla kendini vurarak intihar etti. Böylece Çukur'da Cengiz Erdenet rolünü oynayan ünlü oyuncu Mustafa Avkıran da 111. bölümde diziye veda etti.
unlu-oyuncu-mustafa-avkiran-cukur-dizisine-veda-13861083-2689-m.jpg