Çukur'da Yamaç'ı vuran Celasun mu?

Çukur'da Yamaç'ı vuran Celasun mu?
Çukur dizisi yeni bölümden yayınladığı sahne ile sosyal medyada çok konuşuldu. Çukur’un 49. Yeni bölümünden yayınlanan ilk sahnede Yamaç’ı vuran kişinin yüzü belli oluyor. Yamaç’ı vuran kişi kim? İşte detaylar...

Çukur’un yeni bölümü merakla beklenirken yayınlanan sahne sosyal medyada gündem oldu. Çukur’un 49. bölüm fragmanı ardından yeni yayınlanan sahne Yamaç’ı kim vurdu? Sorusunu akıllara getirdi. Çukur’un yeni bölümü 21 Ocak’ta yayınlanacak .

ÇUKUR'UN YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Çukur’un merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yamaç vurulması haberi Koçavalıları büyük bir üzüntüye boğmuştur. Yamaç hastaneye kaldırılmıştır. Tüm ailesi ve sevenleri Yamaç’tan gelecek haberi beklerken, Yamaç’ı vuran kişiyi aramaya başlayan Cumali ailesine o ismi bulacağına söz vermiştir. Medet’in söylediği sözler dikkat çekerken Yamaç’ı vuran Medet mi? Sorularını güçlendirmiştir. Çukur’da ise Karakuzular sıkıntıya düşmüştür. Fragmanın son sahnesinde ise Vartolu için Çeto ile hesaplaşma vakti gelmiştir.

Yeni bölüm fragmanı Çukur izleyicilerini büyük bir merak sevk etti.

ÇETO ÖLÜYOR MU

Çukur dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Çeto kaçarken Vartolu yakalanıyor ve ikiside birbirine silah çekiyor ve Vartolu “Çeto bey nereye diye sorup” vuruyor. Fragmandaki bu sahne ile acaba Çeto ölüyor ve diziden çıkıyor mu? Sorusunu izleyicilerin aklına getirdi. Diğer bir soruda Yamaç’ı vuran Çeto olabilir mi? Sorusu akıllara geldi. Çeto’nun durumu ilerleyen bölümlerde ortaya çıkacak. Çeto’nun diziden çıkabileceği iddiası çok konuşuluyor.

YAMAÇ’I VURAN CELASUN MU

Çukur’un yeni yayınlanan sahnesinde Yamaç’ın vurulma anı ile ilgili bir detay verildi. Yamaç’ın ormanda arabada inen kişiye şu farları kapat dedikten sonra o kişi tarafından vurulmuştu. İşte yeni sahnede o kişi Yamaç’ın yanına yaklaşır ve o görünen yüzün Celasun olduğu görülür. Yamaç’ın vurulduktan sonra söylediği sözler neden nedenden başka bir şey değildir. Yeni bölümde yine aksiyon dolu bir bölüm bekliyor ile ekranlara gelecek.