Çukur’un 91.bölüm (3.sezon 24.bölüm) yeni fragmanı yayınlandı. Cumali’den Çağatay’a şok baskın!

Çukur’un 91.bölüm (3.sezon 24.bölüm) yeni fragmanı yayınlandı. Cumali’den Çağatay’a şok baskın!
Show TV’nin reyting rekortmeni dizisi Çukur’un 91.bölüm (3.sezon 24.bölüm) yeni fragmanı yayınlandı. Yayınlanan bölümde Cumali’nin Çağatay’a tepkisinin ne olacağı merak konusu olurken dizinin hayranları Çukur’un 91.bölüm (3.sezon 24.bölüm) fragmanı yayınlandı mı? sorusunun cevabını arıyor.

Çukur, 90. Bölümüyle (3.sezon 23.bölüm) ekranlara geldi. Yayınlanan bölümde Cumali ve Selim’e uyguladığı şantajla Yamaç’ın yalnız kalmasını sağlayan Çağatay, Yamaç’a bir gazeteciyi öldürtmek istedi. Dizinin hayranlar Çukur 91.bölüm (3.sezon 24.bölüm) fragmanı yayınlandı mı? sorusunun cevabını arıyor. İşte Çukur dizisinde yaşananlar ve 91.bölüm (3.sezon 24.bölüm) fragmanı haberimizde…

ÇUKUR 90.BÖLÜM’DE (3.SEZON 23.BÖLÜM) NELER OLDU?

Çukur’un geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde Çağatay’a boyun eğmiş gibi gözüken Yamaç, Selim ve Cumali’den gerekli desteği göremeyince desteği Salih’ten gördü. Çağatay’ın öldürtmek istediği gazeteciyi öldürmemek için elinden geleni yapan Yamaç, Çağatay’ın yedek planı yüzünden gazetecinin ölmesine engel olamadı. Cumali’yi Damla ve çocuğu ile Selim’i ise eski bir adamını öldürmesi nedeniyle tehdit eden Çağatay Yamaç’ı gazetecinin ölümü yüzünden gözaltına aldırttı. Damla ise Cumali’nin Yamaç’a ihanet etmemesi için ilaç içerek çocuğunu düşürdü. Son sahnede Cumali, Çağatay’ın evine el bombasıyla giderken Damla’yı kanlar içinde görünce ne yapacağını şaşırdı.

ÇUKUR 91.BÖLÜM (3.SEZON 24.BÖLÜM)’DE NELER OLACAK?

Çukur 91. Bölüm (3.sezon 24.bölüm) fragmanı yayınlandı. Fragmana göre yeni bölümde Cumali, bebeğinin ve karısı Damla’nın intikamını almak için Çağatay’a saldırıyor. Vartolu’nun da desteğiyle beraber Çağatay’a baskın düzenlenirken Akın’la Çağatay’ın telefonda konuşması ise akıllara Akın aileye yine ihanet edecek mi? sorusunu getiriyor.