Çukur’un 92.bölüm (3.sezon 25.bölüm) yeni fragmanı yayınlandı. Çağatay tutuklanıyor mu?

Çukur’un 92.bölüm (3.sezon 25.bölüm) yeni fragmanı yayınlandı. Çağatay tutuklanıyor mu?
Show Tv’nin reyting rekortmeni dizisi Çukur’un 92.bölüm (3.sezon 25.bölüm) yeni fragmanı yayınlandı. Yayınlanan bölümde Cumali’nin Çağatay’a tepkisinin ne olacağı merak konusu olurken dizinin hayranları Çukur’un 91.bölüm (3.sezon 24.bölüm) fragmanı yayınlandı mı? sorusunun cevabını arıyor.

Çukur, 91. Bölümüyle (3.sezon 24.bölüm) ekranlara geldi. Yayınlanan bölümde Cumali ve Selim’e uyguladığı şantajla Yamaç’ın yalnız kalmasını sağlayan Çağatay, Yamaç’a bir gazeteciyi öldürtmek istedi. Dizinin hayranlar Çukur 92.bölüm (3.sezon 25.bölüm) fragmanı yayınlandı mı? sorusunun cevabını arıyor. İşte Çukur dizisinde yaşananlar ve 92.bölüm (3.sezon 25.bölüm) fragmanı haberimizde…

ÇUKUR 91.BÖLÜM’DE (3.SEZON 24.BÖLÜM) NELER OLDU?

Çukur 91.bölüm (3.SEZON 24.BÖLÜM) ile ekranlara geldi. Yeni bölümde mahalleli Cumali’yi baskından vazgeçirmeye çalışsa da Cumali, bebeğinin ve karısı Damla’nın intikamını almak için Çağatay’a saldırıyor. Vartolu’nun da desteğiyle beraber Çağatay’a baskın düzenlenirken aslında Vartolu ve Yamaç ise bambaşka bir plan kurmuştur. Çağatay, kendisine yapılan baskın sonrası yaralı olarak kaçarken asıl tuzağın içine çekildiğinin farkında değildir.

ÇUKUR 92.BÖLÜM (3.SEZON 25.BÖLÜM)’DE NELER OLACAK?

Çukur 92. Bölüm (3.sezon 25.bölüm) fragmanı yayınlandı. Fragmana göre yeni bölümde Yamaç’ın Vartolu ile birlik olarak Çağatay’a tuzak kurar. Çağatay, Ruslarla buluştuğunu sanarken karşısında Vartoluyu görünce şaşkına döner. Bir anda ortaya çıkan polis ise Vartolu ve Çağatay’ı gözaltına alır. Peki gözaltına alınan Çağatay tutuklanacak mı?